Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már bunkó pasitok? Miket mondott nektek?
Mitől bunkó egy bunkó?
Miket mond, hogy viselkedik?

"Nem vagy a legszebb lány, mert vannak tőled szebbek is, de én szeretlek."
No ez nagyon betett...az a lényeg, hogy ő meg majdnem egy fejjel alacsonyabb volt nálam, törpe bunkó. :D
L19

Talán ezek a pasijaitok ha belegondoltatok volna azért kezdtek el bunkózni veletek mert Ti is azok voltatok. Csak mivel nálatok csajoknál ez alap ösztön bunkónak lenni egy pasival így hát értelmetlenül és boci szemekkel néztek amikor egy srác veletek bunkó? Talán jogosan azok. A sok sok egótok miatt !!
Én addig vagyok normális egy lánnyal, amíg ő is tisztel engem!
20/F

A barátnőmmel amikor összejöttem, mindig odafigyeltem rá, éreztettem vele, hogy szeretem meg minden...
Aztán egyszer elkezdett mások előtt beégetni, folyton sárba tiporta az önbecsülésemet, aztán amikor beszóltam neki durva dolgokat, mert már nem bírtam tovább a megalázó beszólásait, még Ő volt felháborodva, hogy Én mit képzelek magamról...
Gondolod ezek után Én szépen fogok beszélni egy lánnyal is?!
Lóf@szt... Bár a munkahelyemen szépen beszélek velük, de többet soha nem fogom megengedni egy lánynak sem akivel összejövök, hogy ilyen stílusban beszéljen velem, inkább szó nélkül ott hagyom a p*csába... A jó édes qrva anyját alázza meg azt.

Nekem is parasztnak kellett volna lennem a volt csajommal. Sokáig nem voltam az. Aztán viszont nagyon. Úgy megutált, hogy azóta se beszéltünk (9 hónapja), pedig nagyon szerettük egymást. Bejelöltem iwiw en nemrég és visszautasított, hogy nem ismer.
Szóval szépen kell adagolni a bunkóságot. Mindig csak egy csipetnyit. Kezeld úgy, mint valami fűszert. Ne sózd túl az ételt, de ha nincs benne az is gáz.
A lányokkal meg így kell bánni kb. Ezt szeretik sajnos. Erre reagálnak és az ilyen csávókhoz ragaszkodnak.
A lányoknak és fiúknak is köszi a választ.
Itt elsősorban a pasi bunkóságról volt szó, de mindegy, vannak bunkó csajok is .
az az igazság, h nekem is volt bunkó pasim, és úgy szépen lassan fűszerezte a bunkóságait és kezdett alázgatni. először majdnaem sírtam, aztán a talpamra álltam és én is elkezdtem alázgatni és nyomni a bunkó stílust. Persze az már nem tetszett neki. Gyorsan szakítottunk.
Én NŐ vagyok de ki nem állhatom a bunkókat! Ezért szakítottam vele.
Ez nem jelenti azt, hogy olyan pasival is bunkó leszek, aki szeret és tisztel.
Lányok nektek amiket mondtak a pasitok egyesével szakító ok lenne. Ugyanis ha vki szeret vkit, az felnéz rá, és nem alázza.
Ennyi.
És általában nem a lány a hibás. Sőt, mintha a pasik nagy része genetikailag bunkó lenne, csak úgy.
Mindegy, nem jöttem eddig rá, h miért csinálják, bár az a bunkó, az a szüleivel és a volt nőivel is bunkó volt, szóval nem én miattam.
De az ilyet gyorsan ki kell dobni!

egy fiú akivel jártam,(pffúj a mai napig nem tudom,hogy állhattam le vele,nah mindegy)
Azt mondja nekem,hogy én mindig csak akkor megyek vele,ha húszezrek vannak nálam:)(mert csak akk mentem be a városba amikor vásárolni mentem)
Erre én:Legalább van ki fizesse a buszodat,és otthagytam a p*csába:DDDD
És azt utáltam benne,hogy szó szerint fiú létére féltékeny volt rám,neki "mindenből jobb volt"...(2hetet jártunk)és utólag tudtam meg h esővízben fürödtek,tiszta szégyen nem???pfúúúúúj rá gondolni is rossz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!