Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szerettetni egy emberrel a táncot? Szerintetek hogyan?
Figyelt kérdés
Párom nem igazán szeret táncolni, ezért elmegyünk néhány ilyen helyre, mert nem mondja, hogy nem, viszont nem állunk fel táncolni. Igazából szerintem nem is az van, hogy nem szeret, hanem azt tartja, hogy nem tud. Mindig azt mondja, hogy hülyén néz ki és falábú, pedig nem is.
Kicsit unom már, hogy mindig csak ülünk, és minden más pár szépen táncol. Ő csak disco zenére áll fel 'lötyögni'
Szerintetek meg lehet szerettetni vele valahogyan a táncot? Próbáljam meg tanitgatni itthon? Vagy mi a jó megoldás?
2013. júl. 1. 01:09
11/13 A kérdező kommentje:
retro, meg keringő
2013. júl. 1. 23:41
12/13 anonim válasza:
Ha ő csak diszkóra szeret lötyögni, akkor nincs sok remény.
Én lötyögni vagyok képtelen.
13/13 anonim válasza:
próbálkozz valami újjal, valami egészen mással. pl. kortárs tánc, esetleg kontakt. kezdjetek el valami olyat, ami neked is új. együtt neki is könnyebb és a kapcsolatotoknak is jót tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!