Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet szerettetni egy emberrel a táncot? Szerintetek hogyan?

Figyelt kérdés

Párom nem igazán szeret táncolni, ezért elmegyünk néhány ilyen helyre, mert nem mondja, hogy nem, viszont nem állunk fel táncolni. Igazából szerintem nem is az van, hogy nem szeret, hanem azt tartja, hogy nem tud. Mindig azt mondja, hogy hülyén néz ki és falábú, pedig nem is.

Kicsit unom már, hogy mindig csak ülünk, és minden más pár szépen táncol. Ő csak disco zenére áll fel 'lötyögni'

Szerintetek meg lehet szerettetni vele valahogyan a táncot? Próbáljam meg tanitgatni itthon? Vagy mi a jó megoldás?

2013. júl. 1. 01:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vmi egyszerű nevelési módszer lehet a célravezető. Ha táncol, kap vmi "jutalomfalatot." Előbb-utóbb rögzül a tudatában, hogy a tánc JÓ!:D
2013. júl. 1. 01:14
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Sokat gondolkodtam már ezen. Az is eszembe jutott, hogy nagyon erőltetnem sem szabad, mert akkor megutál. Vagy nem is tudom, szerintetek? Valahogy viccelődve rá kellene vezetnem....

2013. júl. 1. 01:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha ő nem érzi jól magát tőle, akkor nem fogja. De finoman próbálkozni lehet, kitudja. :)

Én is ilyen vagyok, csak lány. Semmilyen zenére, semmi ritmusérzékem szerintem. Meg amúgy is képes vagyok hasra esni a saját lábamban, szóval az esetemben esélytelen lenne.

2013. júl. 1. 01:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Táncoljatok otthon a nappaliban:P Vagy nemtudom, én nem tudok sajna:/, 17 évesen ideje lenen megtanulni, de sztem megoldható a nappaliban is, vagy udvaron.
2013. júl. 1. 01:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyszer felhoztam az ötletet, de nem tetszett neki. Lehet azt gondolja, nem égeti magát előttem. Pedig nem is csinálja rosszul.
2013. júl. 1. 01:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Itass vele előtte egy kevés(de tényleg kevés) JackDaniels-t, aztán ígérj neki valamit cserébe. Párszor eljátszod, majd megy pia nélkül is:D
2013. júl. 1. 01:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek táncolni, velem biztos nem lehetne megszerettetni. Lehet ő is ilyen, akkor meg ne erőltesd.
2013. júl. 1. 01:27
 8/13 Justicar ***** válasza:
Alkohol. Nem szeretek táncolni, hatására tegnap kézenfogva táncoltunk. :D
2013. júl. 1. 01:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretném leitatni a barátom. Iszik, mikor a barátaival van eleget. Ennyi elég is....
2013. júl. 1. 01:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Milyen táncra próbáltad rávenni?
2013. júl. 1. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!