Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szerettetni egy emberrel a táncot? Szerintetek hogyan?
Párom nem igazán szeret táncolni, ezért elmegyünk néhány ilyen helyre, mert nem mondja, hogy nem, viszont nem állunk fel táncolni. Igazából szerintem nem is az van, hogy nem szeret, hanem azt tartja, hogy nem tud. Mindig azt mondja, hogy hülyén néz ki és falábú, pedig nem is.
Kicsit unom már, hogy mindig csak ülünk, és minden más pár szépen táncol. Ő csak disco zenére áll fel 'lötyögni'
Szerintetek meg lehet szerettetni vele valahogyan a táncot? Próbáljam meg tanitgatni itthon? Vagy mi a jó megoldás?
Köszi a választ.
Sokat gondolkodtam már ezen. Az is eszembe jutott, hogy nagyon erőltetnem sem szabad, mert akkor megutál. Vagy nem is tudom, szerintetek? Valahogy viccelődve rá kellene vezetnem....
Ha ő nem érzi jól magát tőle, akkor nem fogja. De finoman próbálkozni lehet, kitudja. :)
Én is ilyen vagyok, csak lány. Semmilyen zenére, semmi ritmusérzékem szerintem. Meg amúgy is képes vagyok hasra esni a saját lábamban, szóval az esetemben esélytelen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!