Meg lehet szerettetni valakivel a Heavy Metal, Hard Rock, és hasonló rockokat, egy olyan emberrel aki Pop zenét hallgat, és pár Lírai rockot?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 16:08
1/13 anonim válasza:
Ha van rá hajladóságat, és tetszik neki, akkor igen.
Ha távol áll az ízlésétől, akkor nem.
Remélem, semlyik barátodat, barátnődet nem akarod "megétríteni" abban a hiszemben, hogy csak az a jó.
2/13 A kérdező kommentje:
megnyugodhatsz :D
2013. ápr. 7. 16:54
3/13 anonim válasza:
Na a nagybátyám jóformán a v-tecet meg ezeket a pop zenéket hallgatta míg nem egyszer rá kényszerűlt hogy velem jött kocsival és én a gyengébb rockot szeretem ossian,edda,republic stb és az edda annyira megtetszett neki hogy már az ő kocsijában is az szól :) Szóval :D
4/13 anonim válasza:
Szerintem a lágyabb, "populárisabb" számokkal érdemes kezdeni, ha az tetszik az illetőnek, akkor a többi is fog. :D
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak, ment a "zöld kéz" :D
2013. ápr. 7. 17:47
6/13 anonim válasza:
Látom már mindenki mindent elmondott,amit lehetett :) Én azért mégis annyival kiegészíteném,hogy ha nem tetszik neki,semmiképp ne erőltesd,mert akaratlanul is megutáltatnád vele a műfajt.
7/13 anonim válasza:
Én a negyvenes anyukámmal szerettettem meg Slash-t, a Guns n' Roses-t meg a hasonlókat!:)
8/13 anonim válasza:
igen! én vagyok az élő példa..one direction-ről tértem át..
9/13 A kérdező kommentje:
Legutóbbi válaszoló, hogy csináltad??? Nagyon érdekelne, miket hallgattál eleinte rockok, és most miket.. :D ez nagyon jó hír ez az utolsó válasz.
2013. jún. 22. 02:22
10/13 A kérdező kommentje:
Velem meg a negyvenes anyukám szerettette meg a Slasht, és a Guns n' rosest :D
2013. szept. 25. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!