Meg lehet szerettetni valakivel a Heavy Metal, Hard Rock, és hasonló rockokat, egy olyan emberrel aki Pop zenét hallgat, és pár Lírai rockot?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 16:08
11/13 anonim válasza:
Oh! Velem pedig a Vh1 Classic szerettette meg a GN'R-t, és Slash-t! :D Amúgy én is One Directionról tértem át. 1éve ilyenkor még bírtam őket, Jesszus! Tavaly nyáron kezdtem legelőször Guns N' Roses-t, majd Bon Jovi-t hallgatni. Majd szépen lassal jött a többi. Most a Def Leppard és a Foreigner (csakis Lou Gramm-mel) a nagy kedvenc. Azon kívül Scorpions, Whitesnake, Mötley Crüe, Vixen, Skid Row, Aerosmith, Bryan Adams... Én sem tudom elhinni, hogy valaha is directioner voltam!
12/13 A kérdező kommentje:
Jézus Isten! :D Mik vannak?!
Ha kérdezhetem, hallgattál te más zenét is előtte? Pl. mondjuk népzene, vagy akármi egyéb.
2014. máj. 6. 20:08
13/13 anonim válasza:
Minek megszerettetni? Hallgasson amit akar...
Amugy,nembiztos, hogy meg lehet. A rockra és metálra rá kell hangolódnia az embernek. Van amit elsőre én se kedveltem, de... De többedjére hallgatva már imádom. Ugy tartom, hogy a pop zene hallgatók csak egyszerű kikapcsolódásra vágynak a zene hallgatással. Mi rockerek, szerintem többre vágyunk. Több szenvedélyre és élvezetre, de ezek bonyolultabbak és van, aki nem fogadja be egyhamar. De ezzel igazábol nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!