Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milenne a legvalószínübb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milenne a legvalószínübb szülői reakció arra megmondanám nekik hogy 10 év korkülömbség van a barátnőm és énköztem?

Figyelt kérdés

emlondjam vagy maradjon titokba szerintetek ???

16f

#szülő #korkülönbség #bizonytalanság #reakció #meglepődés #kitagadás #kék bond #baltadobálás #láncfűrész korbács #urániumfürdő
2013. júl. 1. 00:03
1 2
 11/18 anonim válasza:
45%
Ez a nő részéről bűncselekménynek minősül.Szakíts meg vele minden kapcsolatot.Délutánig eldöntöm, hogy lépek-e valamit az ügyben (megvannak a módszereim pl:ip cím nyomozás stb...)Ha ez nem kamu, akkor biztos lehetsz benne, hogy a rendőrségen fogtok kikötni.Az ő érdekében is szakítsatok!!!!!!!!!!!
2013. júl. 1. 00:37
 12/18 anonim válasza:
Egyébként meg mondd csak el a szüleidnek, nekik biztos lesz annyi eszük, hogy feljelentik.
2013. júl. 1. 00:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Miért nem tudnak az emberek helyesen írni a saját anyanyelvükön? :O és nem, a siettem és azért van tele hibákkal, az nem kielégítő válasz : )

Reagálva a kérdésre a szüleid egyszer úgyis megtudják, hogy van barátnőd és gondolom szeretnének majd találkozni vele. Lehet, hogy kicsit mérgesek lesznek ha elmondod nekik, de te ismered őket. Az én szüleim biztosan kiborultak volna, ha 16 évesen egy 10 évvel idősebb férfival kezdek járni.

Beszéld meg a barátnőddel, hogy ő hogyan szeretné ezt az ügyet kezelni. Titokban akarja-e tartani, vagy szeretne-e bemutatkozni a szüleidnek.

2013. júl. 1. 00:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne bűncselekmény? A srác elmúlt 14 éves. Mondjuk normálisnak semmiképpen nem nevezhető ez a kapcsolat.
2013. júl. 1. 00:45
 15/18 anonim válasza:
100%
Elnézést kérek, de félreolvastam a kort.Így tényleg nem minősül bűncselekménynek, mindenestere így is elítélendő.Így ha a rendőrség már nem is, a szüleid még tudnak tenni az ügyben és ha megtudják, remélem fognak is.
2013. júl. 1. 01:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon okos lehetsz, ha még írni sem tudsz...
2013. júl. 1. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
mi ez a kékbond, urániumfürdő, baltadobálás? :D
2013. aug. 10. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy ez buncselekmeny? 14 felett mar Mindenki d*ghat mindenkivel....
2015. ápr. 1. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!