Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit jelent ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent ez a reakció?

Figyelt kérdés
Lehetőségem adódott, hogy elutazzak Angliába tanulni, egy fél évre. Nagyon szeretném, de másfél éves kapcsolatom van és a barátomat itthon kellene hagynom. Beszéltem vele erről, azt mondta nem akarja, hogy menjek, természetesen, de ha akarom ő támogat, csak ne szakítsak, maradjunk együtt és ő hazavár, utána pedig minden olyan lesz mint régen. Ha pedig a szerelme irántam kicsit lankad is, biztos nem fog elmúlni és biztos nem fog más lány után nézni. Ennek most kellene örvendjek? Én azt hittem próbál majd lebeszélni az egészről...
2013. ápr. 19. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
A te érdekeidet részesíti előnyben. Igen, örvendened kéne, hogy nem önző a párod.
2013. ápr. 19. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha valaki szereti a másikat, akkor nem akarja visszatartani egy nagyszerű lehetőségtől. Én a helyedben örülnék, hogy tényleg ő is azt nézi, hogy neked mi a jó.

Én speciel azon lennék kiakadva, ha ebben a helyzetben egy lelki zsarolással akarná megakadályozni, hogy menjek. Az önzőség lenne a részéről.

Elmondta az őszinte véleményét, ha rajta múlna nem szeretné, hogy menj, de mivel ez egy nagy lehetőség számodra, ezért támogatja és hazavár...

Mi többet vársz még tőle?

29/n

2013. ápr. 19. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen örülnöd kellene neki, hogy támogat, nem pedig lebeszél, hiszen ez azt jelenti, hogy nem önző és minden bizonnyal szeret téged. Hány éves vagy basszus??? :O
2013. ápr. 19. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudhatja előre, hogy a szerelme elmúlik-e, szóval ilyen ígéretekben inkább ne higgy.
2013. ápr. 19. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!