Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kéne reagálni egy barátnőnek, ha megtudja hogy a barátja néhány havonta szokott ekizni?
Figyelt kérdés
Eddig tudtam h szívja azt a szar herbált, de legutóbbi buliba kiderült hogy ezt is nyomja. És sokszor lekoptat ilyen bulikról, csak azért h ne kelljen aggódnia hogy én mit szólok. Persze érthető, csak elég szar h a drogokat választja helyettem és az őszinteség helyett...2013. máj. 11. 12:27
1/17 anonim válasza:
nem a világ vége, ha nem rinyálnál, nem kéne választania....
2/17 anonim válasza:
plusz ez nem intravénás heroin, ami teljesen megváltoztat + kb halott leszel tőle....amíg nem próbáltad ki, addig nem fogod megérteni, hogy ez is olyan, mintha berúgna....nem több..
3/17 anonim válasza:
Arra hogy reagálsz, hogy iszik alkoholt? Az alkohol a WHO szerint a negyedik legproblémásabb drog, az eki köszönőviszonyban sincs vele problémák szempontjából. Tájékozódj inkább, és ne az alapján ítéld meg ezeket a dolgokat amiket a fókusz szintű műsorokban látsz vagy a filmekben. Valószínűleg nem is kéne választania ha nem lenne alapból ilyen a hozzáállásod.
4/17 A kérdező kommentje:
Képzeld el, hogy tisztába vagyok az alkohol hatásmechanizmusaival. A drogokról pedig igyekszem tájékozódni, de valóban igazad van, nyomjon mindenki szintetikus szarokat magába mert az nem is olyan rossz... Egyébként meg nem rinyálok, csak nem nézem jó szemmel, h éppen céltalanul tölti napjait, és gyanitom köze lehet a dolognak...
2013. máj. 11. 12:44
5/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy azt sem tudod miről beszélsz. Attól, hogy szintetikus nem biztos, hogy károsabb. Szerinted egy vény nélküli fájdalomcsillapító tabletta károsabb a csattanómaszlagnál? Abból amilyen stílusban válaszolsz itt egyértelmű, hogy miért nem téged választ a buli helyett. Mielőtt összejöttetek gondolom már járt bulizni, tolt ezt-azt, és ekkor jöttél te, aki ezt képtelen elfogadni (vagy azért, mert otthon annyira belédnevelték, hogy a drog az rossz és fú mi lesz azzal aki használja, vagy a média hatása vagy isten tudja miért) és gondolom vitázol ezen vele. Ha ezt sem tudod elfogadni vele kapcsolatban akkor nem jósolok nektek nagy jövőt.
6/17 anonim válasza:
A herbál az mondjuk pont nem szintetikus (bár sokan azt állítják, szerintem nem, különben miért lenne herbál?), az alkohol meg amellett, hogy ki tudja miket kevernek bele (a tablettás bor pl. a patkányméregnél is rosszabb) nem csak az agy és idegsejteket pusztítja, hanem károsodást okoz az összes létező szervben, ami azért a "könnyű" drogokról nem mondható el.
7/17 anonim válasza:
Hát szerintem itt első sorban nem az a baj, hogy drogozik, hanem hogy nem őszinte veled.
A herbál még nem olyan durva, bár szerintem a rendes marihuána még mindig jobb, mint az ilyen herbál, bio etc.
Az eki az már szerintem kicsit más téma, a szintetika nagyon le tud építeni egy idő után, bár itt is inkább az a kérdés, milyen gyakorisággal fordul elő.Írtad hogy néhány havonta, ez szerintem még nem az a kóros mennyiség.
Inkább arra próbáld rávenni, hogy legyen veled őszinte, hisz az őszinteség a kapcsolat egyik alappillére.
8/17 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is ez a baj h nem őszinte. Persze nyilván zavar, hogy ő ezt megengedi magának. Jó valóban megértem, hogy egyébként elfogadó hozzáállásom a szeretteim körében megváltozik mert aggódom értük. Így lehet én se kerülnék magammal konfliktusba emiatt...
2013. máj. 11. 13:10
9/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Próbáld megtudakolni tőle normális stílusban (ergó nem hisztizve, számon kérően) hogy miért csinálja? Hogy miért nem tudja ezek nélkül jól érezni magát?
Hány évesek vagytok egyébként?
10/17 A kérdező kommentje:
Én 22 ő 23. Tehát jó tudom kinövi, nem tragédia, a szerelem a fontos (egyébként már 4 éve együtt vagyunk) de az én értékeim nem egyeznek ezzel a hozzáállással, és nagyon dolgozok rajta hogy elfogadóbb legyek, és reménykedek, hogy majd "benő a feje lágya" csak annyira rossz hatással van rá ez a társaság ami belevitte :S hogy egy darabig biztos nem fog változni, és így félek h nem fog haladni egy közös életcél felé... ugyh most kicsit elgondolkoztam, hogy ezzel együtt tudok e élni még vagy elválnak útjaink... (persze több probléma alapján mérlegeltem)
2013. máj. 11. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!