Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kéne reagálni egy barátnőnek, ha megtudja hogy a barátja néhány havonta szokott ekizni?
Figyelt kérdés
Eddig tudtam h szívja azt a szar herbált, de legutóbbi buliba kiderült hogy ezt is nyomja. És sokszor lekoptat ilyen bulikról, csak azért h ne kelljen aggódnia hogy én mit szólok. Persze érthető, csak elég szar h a drogokat választja helyettem és az őszinteség helyett...2013. máj. 11. 12:27
11/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem ez már az a kor, amikor ilyenekből kinő az ember. 16 és 18 között tippeltem volna. 23 évesen már lehet, kicsit komolyabbnak kéne lennie. Én nem akarok beleszólni a döntésedbe, de lehet, jobban járnál, ha szakítanátok. Nem is kifejezetten a drogok miatt, hanem a felelőtlensége miatt, meg hogy nem őszinte veled.
12/17 anonim válasza:
4 évet lehúzott melletted? Nem csoda, hogy drogozik :D
13/17 A kérdező kommentje:
Ismeretlenül szerintem ne ítélkezz :)
2013. máj. 11. 13:34
14/17 anonim válasza:
Ismeretlenül is olyan vagy, mintha az anyja lennél és nem a barátnője. Ezt viszonylag ritkán szokták csípni a férfiak.
15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok attól az anyja, hogy aggódok érte, de mint kiderült hála a kedves válaszolóknak alaptalan. És bennem van annyi tartás, hogy elmondom nem kioktató stílusban, hanem kopromisszum kész hangnemben ha valami nem tetszik. Nekem van ezzel problémám, próbálom megoldani, ha nem közelednek az álláspontok akkor lehet nincs jövőnk. És ha ő magával ezt akarja tenni, akkor közben ne bánton meg azzal, hogy háttérbe helyez. Tehát bocsánat, hogy én a társadalom által nőkre szabott végtelenül toleráns hozzáállást vitatom.
2013. máj. 11. 13:55
16/17 anonim válasza:
"Élni és élni hagyni". Vagyis hagyd, hogy azt tegye, amit akar, nem vagytok már gyerekek. Nem kell toleránsnak lenni, ha neked ez nem jön be, akkor keress valakit, aki nem csinálja ezt, de ez a "változtassuk meg" dolog általában nem vezet eredményre, mert hiányérzetet hagy valamelyikőtökben, amit előbb-utóbb pótolni fog valakivel/valamivel, vagy besavanyodik, stb.
17/17 anonim válasza:
Na a sok drogos :D Nem azért, én is szoktam, de nyilván félti a barátját, és nem akarja, hogy rászokjon. Meg nektek hogy esne, ha a barátnőtök inkább nem vinne el magával bulizni, csak mert drogozni akar? Az én barátom is ezt csinálta, engem is zavart, meg szarul éreztem magam. Én nem csináltam semmit, továbbra is szarul éreztem magam. De ez igazából pat helyzet, mert ha szólsz rá valamit akkor te lesz a bunkó, hogy ez az ő élete. vagy lehet, hogy megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!