Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt és elhagyott, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt és elhagyott, de megbánta és vissza jött. Szerethet engem?

Figyelt kérdés
Vagy ha szeretett volna meg sem csalt volna? Vagy 1 botlás belefér? Mit gondoltok miért jött vissza8 hónap külön lét után?
2013. jún. 30. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor ez már se veled se nélküled kapcsolat. Én is adnék neki amúgy még egy esélyt. De ha bármit vét, vagy úgy érzem nem szeret eléggé vagy akárcsak ránéz másra az első gyanús jelnél kidobnám a fenébe.. szabd neki feltételeket!! Sokkal jobban meg kell becsülnie, különben megint elhagy. Legyél vele bunkó és hagyd teperni! (velem is ezt csinálja az ex, kihasználja hogy odáig meg vissza vagyok érte még igy fél évvel a szakitás után is.:()
2013. júl. 1. 08:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Pff.. tök jó, hogy az ember ennyit filozofál :D

Gondold át, hogy átjáróház akarsz lenni, vagy otthon valaki számára.. nagyon nem ugyanaz :D

Szerintem sok ember nem a párját szereti hanem a vele való helyzetet.. és a kettő ég és föld.

2013. júl. 5. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!