Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég elhagyott a barátnőm, és most üresnek érzem az időt. Ötletek?
Figyelt kérdés
Na szóval, még ősszel megismerkedtem a suliban egy lánnyal akivel hamar kialakult egy boldog párkapcsolat, sok időt töltöttünk közösen, és sokat tervezgettük a nyarat is...aztán tavaszra ellobbant a kezdeti láng, és ő rájött, hogy mégsem én vagyok neki az igazi (nem, nincs másik pasi a dologban), úgyhogy inkább szakítottunk. Azóta igyekszem magam elfoglalni, de nem látom, hogy mivel tölthetném ki az egész nyarat. Néha lesz családi kirándulás, meg hasonlók, de kéne valami, amivel jól érezhetem magam közben is, és nem ezen emésztem magam szabadidőmben. Esetleg tudnátok tanácsot adni?
15/F
2013. jún. 24. 10:24
1/4 anonim válasza:
Én piálni szoktam meg trollkodni a neten. De egyesek szerint a sportolás vagy nyári munka legalább olyan jó.
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy elkéstem XD
Barátok, lanparty, hasonló
vagy megismerkedsz más lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!