Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folytonos hasmenés, puffadás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytonos hasmenés, puffadás - kiábrándulnátok a barátnőtökből?

Figyelt kérdés

Napi 4-5x hasmenésem van, és mivel fel vagyok puffadva, hangos is.

A páromat állítólag nem zavarja, de én nagyon sz@rul érzem magam..

Nem gyógyítható.

2013. jún. 30. 18:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Azért akadok ki rajta, mert semmi köze a kérdésemhez annak, hogy miért megy a hasam.

És azért is akadok ki rajta, mert baromira unom már ezt, vagy f*sok, vagy ájulás határán vagyok a hasgörcs miatt.

Meg is buktam 4 tárgyból, mert egyszerűen nem tudtam bent lenni az órákon...

2013. jún. 30. 20:01
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"semmi köze a kérdésemhez annak, hogy miért megy a hasam" A kérdésed: "Folytonos hasmenés, puffadás - kiábrándulnátok a barátnőtökből?" -- valóban, tényleg semmi köze a kérdésednek ahhoz. Á, tényleg nincs. Mint ahogy az sem merül fel senkiben, hogy ez vajon tényleg végleges, vagy esetleg konktrollálható, vagy enyhíthető probléma? Fel sem merült senkiben. Nincs is köze a kérdésednek, mert végül is tök mindegy, hogy csak pár hónapig f*sod össze magad, vagy életed végéig, ez tök lényegtelen azon kérdés szempontjából, hogy kiábrándulnánk-e belőled.

"azért is akadok ki rajta, mert baromira unom már ezt, vagy f*sok, vagy ájulás határán vagyok a hasgörcs miatt" -- Igen, értem, és megértem. Azt azonban nem, hogy ettől miért nem lehet értelmes ember módjára válaszolnod? Sokaknak vannak ám nagy problémái, mégse lesznek böszmék tőle. Vagy netán a betegségednek mentális tünetei is vannak? Nem gondoltál még arra, hogy felkeress egy pszichológust?

"Meg is buktam 4 tárgyból, mert egyszerűen nem tudtam bent lenni az órákon.." -- Sajnálom, de ez sem indok arra, hogy más, adott esetben segítő szándékú emberekkel b*nkó legyél. Elhiheted, senki nem azért kérdezgeti, hogy milyen az egészségügyi állapotod, mert azon akarunk jókat pletyózni, hanem mert ennek köze van a feltett kérdésedhez.

De látom, te nem is választ/megoldást vársz a problémádra, csak feljöttél, hogy másokkal bunkózhassál. Remélem, a pasiddal nem vagy ilyen, máskülönben legfeljebb csak szánalomból van veled. Egy ilyen hárpiát hosszú távon kibírni nem lehet, és nem is érdemes.

2013. jún. 30. 20:23
 23/23 anonim ***** válasza:
nyugi, ha szeret nem ábrándul ki belőled. de ha rám halgatsz leülsz és megbeszéled vele, hogy téged ez nagyon zavar és félsz attól hogy elhagy emiatt. ha szeret meg fog erősíteni, hogy melletted lesz és támogat, ami neked is erőt ad majd. fel a fejjel, mindennek a kulcsa a kommunikáció, erre a választ úgy is csak a barátod tudja megmondani!!!
2013. jún. 30. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!