Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytonos hasmenés, puffadás - kiábrándulnátok a barátnőtökből?
Napi 4-5x hasmenésem van, és mivel fel vagyok puffadva, hangos is.
A páromat állítólag nem zavarja, de én nagyon sz@rul érzem magam..
Nem gyógyítható.
Azért akadok ki rajta, mert semmi köze a kérdésemhez annak, hogy miért megy a hasam.
És azért is akadok ki rajta, mert baromira unom már ezt, vagy f*sok, vagy ájulás határán vagyok a hasgörcs miatt.
Meg is buktam 4 tárgyból, mert egyszerűen nem tudtam bent lenni az órákon...
"semmi köze a kérdésemhez annak, hogy miért megy a hasam" A kérdésed: "Folytonos hasmenés, puffadás - kiábrándulnátok a barátnőtökből?" -- valóban, tényleg semmi köze a kérdésednek ahhoz. Á, tényleg nincs. Mint ahogy az sem merül fel senkiben, hogy ez vajon tényleg végleges, vagy esetleg konktrollálható, vagy enyhíthető probléma? Fel sem merült senkiben. Nincs is köze a kérdésednek, mert végül is tök mindegy, hogy csak pár hónapig f*sod össze magad, vagy életed végéig, ez tök lényegtelen azon kérdés szempontjából, hogy kiábrándulnánk-e belőled.
"azért is akadok ki rajta, mert baromira unom már ezt, vagy f*sok, vagy ájulás határán vagyok a hasgörcs miatt" -- Igen, értem, és megértem. Azt azonban nem, hogy ettől miért nem lehet értelmes ember módjára válaszolnod? Sokaknak vannak ám nagy problémái, mégse lesznek böszmék tőle. Vagy netán a betegségednek mentális tünetei is vannak? Nem gondoltál még arra, hogy felkeress egy pszichológust?
"Meg is buktam 4 tárgyból, mert egyszerűen nem tudtam bent lenni az órákon.." -- Sajnálom, de ez sem indok arra, hogy más, adott esetben segítő szándékú emberekkel b*nkó legyél. Elhiheted, senki nem azért kérdezgeti, hogy milyen az egészségügyi állapotod, mert azon akarunk jókat pletyózni, hanem mert ennek köze van a feltett kérdésedhez.
De látom, te nem is választ/megoldást vársz a problémádra, csak feljöttél, hogy másokkal bunkózhassál. Remélem, a pasiddal nem vagy ilyen, máskülönben legfeljebb csak szánalomból van veled. Egy ilyen hárpiát hosszú távon kibírni nem lehet, és nem is érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!