Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még nem volt barátom, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem volt barátom, pedig szerintem már itt lenne az ideje! Csak én vagyok szingli ilyen idősen? :oo Mert egy kicsit szégyenlem.

Figyelt kérdés
Az a legfurcsább az egészben, hogy nem is tetszik senki, meg senkibe se vagyok belezúgva!

2013. jún. 30. 18:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ajajj, akkor tényleg fölöslegesen aggódsz. Tőled jóval idősebbként sem volt még barátnőm, de én se szégyellem. Ne aggódj! :)
2013. jún. 30. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:
15 évesen? semmiről nem maradtál le ne aggódj.:)
2013. jún. 30. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
én 26 évesen és még csak nem is rondán vagyok magányra ítélve,az élet túl sokat vár az ideális életért cserébe.
2013. jún. 30. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Én már 21 éves vagyok, de nekem sem volt még barátom. Mindig úgy van, hogy aki nekem tetszik, annak én nem tetszem, akinek tetszem, az meg nekem nem tetszik. De nem vagyok elkeseredve rajta. Te sem legyél! :)
2013. jún. 30. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát,ha 25 lennél,akkor már más lenne.

De így nem nagy dolog még.

16/17 anonim ***** válasza:

Nyugi, meg nekem se volt baratom. Na jo, tetszeni tetszik egy fiu, de nem tudom ha lehet-e koztunk valami... Szerintem nem maradtunk le semmirol. ;)

15\L

17/17 anonim ***** válasza:
7es, már nagyon hiányoztál. ha tudnád hány párnát sírtam tele amég távolt voltál...
2013. jún. 30. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!