Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg igaz az, hogy részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz az, hogy részegen vagyunk a legőszintébbek? Barátom sok csúnya dolgot mondott, akkor ha részegen mondta így is gondolja? L

Figyelt kérdés
Nagyon sok csúnya dolgot mondott, h ku.va,r.banc meg p.csa meg sznob meg ilyeneket
2013. jún. 30. 11:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

az utolsó : te is nagyon erőszakos vagy.Biztos vannak rossz élményeid,mert nagyon bepönccentél. Harsognak a válaszaid az erőszakosságtól,agressziótól,idegtől.

Ismered a kérdező életét,hogy így beleszólj és irányítsd a válaszaiddal?

2013. jún. 30. 12:55
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"

az utolsó : te is nagyon erőszakos vagy.Biztos vannak rossz élményeid,mert nagyon bepönccentél. Harsognak a válaszaid az erőszakosságtól,agressziótól,idegtől.

Ismered a kérdező életét,hogy így beleszólj és irányítsd a válaszaiddal?

"

Bocsánat, hogy felmérgel, ha valaki testi-lelki terrorban tartja a "szeretteit", és fellépek ez ellen minden lehetséges eszközzel. Ha tudni akarod igen voltam családon belüli erőszak áldozata gyerekként.

2013. jún. 30. 13:04
 23/30 anonim ***** válasza:
szerintem nincs benne agresszió..... sőt, én is indulatos válaszokat adtam, holott nem vok agresszív.... de basszus, totál kiakasztanak az ilyen nők, aztán meg jönnek ide sírni h jajjj megvert a pasim mit tegyek....
2013. jún. 30. 13:05
 24/30 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a kérdező az életével kapcsolatban kért tanácsot, akkor meg nem értem, miért kell azon kiakadni, hogy megpróbálok segíteni?
2013. jún. 30. 13:10
 25/30 anonim ***** válasza:
részegen én is mondok mindenfélét, ingerlékeny vagyok, agresszív, rombolok, és utána másnap semmire nem emlékszem. az alapszemélyiségem pedig teljesen nyugis és konfliktuskerülő. szóval sztem nem feltétlen őszinte, aki részeg.
2013. jún. 30. 13:13
 26/30 A kérdező kommentje:

Igazából arra voltam kiváncsi, hogy más mit tenne a helyemben, hogy szakítana vagy nem szakítana... az a baj , hogy én sosem voltam ilyen mármint pont az a jó, h nem ...de most amióta megismertem őt , olyan szinten tud befolyásolni mint még senki de komolyan és ezért nehéz ez az egész dolog, egyrészt azt érzem , h tényleg nagyon szeret másrészt mikor ezeket csinálja, féltékenykedik és agresszív akkor meg azt érzem, h kiakar sajátitani -az a durva, h sokszor veszem benne érszre apum tulajdsonágait...őszintén apum verte anyumat meg agresszív volt nagyon még most is néha :/ és világéletemben ezt akartam elkerülni... engem még sosem bántott, de a vot barátnőjét tudom, h megütötte :/ nekem csak csúnya szavakat mond mikor éppen féltékenykedik...mindig azt mondja, h ez elműlik majd, jobban fog bennem bízni, nagyon szeret

Nehéz úgy szakítani, h ezt mondják nektek...

2013. jún. 30. 13:17
 27/30 A kérdező kommentje:
AMgy eddig csak a szexterén láttam ennyire agresszívnek ...de mostanában már sajnos más dolgokban is ilyen
2013. jún. 30. 13:19
 28/30 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy keress fel egy pszichológust. Ha a "barátod" zaklat, akkor jelentsd fel. A rendőrség megvéd. Ha történt nemi erőszak is, szintén jelentsd fel. Nem eshet bajod, biztonságban leszel. Ez az ember beteg, és nem csoda, hogy befolyásol, hiszen konkrétan erőszakkal kényszerít (és bűncselekmények sorát követi el). Az ilyen embereknek gyakran van problémájuk az alkohollal, mint ahogyan a párodnak is.

Ha szükséged van rá, kérj segítséget itt: [link]

2013. jún. 30. 13:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Amúgy, amit iránta érzel, az nem szerelem, hanem kényszer. És amint látod, hogy nincs hatalma feletted, el fog múlni ez az érzés. Keress fel egy pszichológust!
2013. jún. 30. 13:29
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem is kérdés, persze, h szakítanék..... ne már h ennyire nem látod a fától az erdőt!!!!
2013. jún. 30. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!