Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az, hogy részegen vagyunk a legőszintébbek? Barátom sok csúnya dolgot mondott, akkor ha részegen mondta így is gondolja? L
az utolsó : te is nagyon erőszakos vagy.Biztos vannak rossz élményeid,mert nagyon bepönccentél. Harsognak a válaszaid az erőszakosságtól,agressziótól,idegtől.
Ismered a kérdező életét,hogy így beleszólj és irányítsd a válaszaiddal?
"
az utolsó : te is nagyon erőszakos vagy.Biztos vannak rossz élményeid,mert nagyon bepönccentél. Harsognak a válaszaid az erőszakosságtól,agressziótól,idegtől.
Ismered a kérdező életét,hogy így beleszólj és irányítsd a válaszaiddal?
"
Bocsánat, hogy felmérgel, ha valaki testi-lelki terrorban tartja a "szeretteit", és fellépek ez ellen minden lehetséges eszközzel. Ha tudni akarod igen voltam családon belüli erőszak áldozata gyerekként.
Igazából arra voltam kiváncsi, hogy más mit tenne a helyemben, hogy szakítana vagy nem szakítana... az a baj , hogy én sosem voltam ilyen mármint pont az a jó, h nem ...de most amióta megismertem őt , olyan szinten tud befolyásolni mint még senki de komolyan és ezért nehéz ez az egész dolog, egyrészt azt érzem , h tényleg nagyon szeret másrészt mikor ezeket csinálja, féltékenykedik és agresszív akkor meg azt érzem, h kiakar sajátitani -az a durva, h sokszor veszem benne érszre apum tulajdsonágait...őszintén apum verte anyumat meg agresszív volt nagyon még most is néha :/ és világéletemben ezt akartam elkerülni... engem még sosem bántott, de a vot barátnőjét tudom, h megütötte :/ nekem csak csúnya szavakat mond mikor éppen féltékenykedik...mindig azt mondja, h ez elműlik majd, jobban fog bennem bízni, nagyon szeret
Nehéz úgy szakítani, h ezt mondják nektek...
Javaslom, hogy keress fel egy pszichológust. Ha a "barátod" zaklat, akkor jelentsd fel. A rendőrség megvéd. Ha történt nemi erőszak is, szintén jelentsd fel. Nem eshet bajod, biztonságban leszel. Ez az ember beteg, és nem csoda, hogy befolyásol, hiszen konkrétan erőszakkal kényszerít (és bűncselekmények sorát követi el). Az ilyen embereknek gyakran van problémájuk az alkohollal, mint ahogyan a párodnak is.
Ha szükséged van rá, kérj segítséget itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!