Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg igaz az, hogy részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz az, hogy részegen vagyunk a legőszintébbek? Barátom sok csúnya dolgot mondott, akkor ha részegen mondta így is gondolja? L

Figyelt kérdés
Nagyon sok csúnya dolgot mondott, h ku.va,r.banc meg p.csa meg sznob meg ilyeneket
2013. jún. 30. 11:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

na akkor kisszivem, azonnal hagyd ott ezt a gyökeret.....

1. lek.rváz

2. féltékeny

megvárod, h verjen is?

2013. jún. 30. 12:30
 12/30 anonim ***** válasza:
75%

A következő az lesz, hogy nem hagyhatod el a konyhát se, mivel hogy bepasiznál, meg amúgy is a nő dolga a főzés.

Komolyan ez kell neked? Komolyan, mi kell a nőnek?! EZ?! Nem hiszem hogy annyit ér ez a gyökér pasi, hogy megvárd, hogy verjen is.

2013. jún. 30. 12:33
 13/30 anonim ***** válasza:
utolsó, nem, nem ez kell a nőnek.. NEKEM legalábbis nem ez kell!! hanem h egyenlő partner legyek. de nem értek sok nőt, h ezt miért tűrik el....
2013. jún. 30. 12:36
 14/30 A kérdező kommentje:
Az a baj, h szerelmes vagyok :( De tudom, h igazatok van ...elég erőszakos természetű am...de mindig csak az jön jajj ez meg az azért volt mert berugott :/
2013. jún. 30. 12:39
 15/30 anonim ***** válasza:
59%

ma 12:36 egyetértek. És kicsit erősen is fogalmaztam.

Kérdező: te sokkal szuperebb vagy annál, mint hogy ezt érdemeld. A pasid nem tiszteli az értékeid, méghozzá azért, mert még a sajátjával sincsen tisztában. Önző, buta, és gyerekes. Nem vagy sznob csak azért, mert megértésre, tiszteletre, érdeklődésre és kitüntetett figyelemre vágysz. Egy romantikus, intim kapcsolatban megérdemled azt, hogy a párod tiszteljen, becsülje az értékeid és kitüntetett figyelemben részesítsen. A párod úgy tűnik, semmi mást nem részesít kitüntetett figyelemben, csak a saját élvezetét és biztonságát. Nem ezt érdemled. Nem te tehetsz róla, hogy Ő ilyen, akárhogyan is próbálja ezt akár képletesen fogalmazva, akár szó szerint beléd verni.

2013. jún. 30. 12:40
 16/30 anonim ***** válasza:

"Az a baj, h szerelmes vagyok :( De tudom, h igazatok van ...elég erőszakos természetű am...de mindig csak az jön jajj ez meg az azért volt mert berugott :/"

És azt még nem kérdezted tőle, hogy milyen jogon tesz mindenért téged felelőssé, és milyen jogon akar irányítani? Lehet, hogy te szerelmes vagy, de Ő nem az - és ezért akar kisajátítani.

2013. jún. 30. 12:41
 17/30 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :))Tényleg de akkor mit tegyek? Sokat gondolkodtam már azon, h akkor legyen vége...de akkor mi lesz , párszor szakítottunk hívogatott meg minden , kedves volt...néha úgy érzem, h lelki terrorban tart...de hogy felejtsem el? hogy lépjek túl ezen a dolgon?
2013. jún. 30. 12:44
 18/30 A kérdező kommentje:
mindig azt mondja , h így meg úgy szeret meg , h én vagyok az élete meg ilyeneket mond... nehéz így
2013. jún. 30. 12:45
 19/30 anonim ***** válasza:

Az az egy baj van, hogy hazudik. Az önző ember tud a legnagyobbakat hazudni.

Hogy mi lesz, ha elhagyod? Semmi. Egyedül könnyebb lesz neked, mint egy ekkora nagy puttonnyal a hátadon. Nem kell elfelejtened, elég hamar kiszeretsz majd belőle, ha már ne lesztek együtt.

2013. jún. 30. 12:47
 20/30 anonim ***** válasza:

elmondom mi lesz: úgy fogod érezni magad a szakítás után, mintha percekig a víz alatt lettél volna, és most végre levegőhöz jutsz!

nekem is volt egy ilyen pasim, csak ő nem r.bancozott le, de ő is állandóan féltékenykedett, holott ő volt az, aki össze-vissza flörtölt mindenkivel, aztán meg nem értette, h min vok kiakadva.. sajnálom is, h 3évig tartott, én is szerelmes voltam, de rengeteg szenvedéstől kíméltem volna meg magam, ha előbb szakítok! és neked is ezt tanácsolom!

2013. jún. 30. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!