Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfit szeretek egy jò ideje?
Na parázz, de ne erőltesd ezt a dologt.
Ő meg biztosan tudta, hogy van felesége, - már ami az első csókot illeti.
A pasi 30. 5éve màr komoly kapcsolatban lehet. egy barati osszejovetelen csattant el egy csok koztunk, engem nem ismer facen neha levelet valtunk, en celozgattam ra hogy bejon nekem, de o max szexet akarna tolem. en nem voltam meg ferfival sosem.
nem akarok beleronditani a hazassagukba nincs meg gyerekuk sem ugy tudom,csak az erzeseim nem akarnak elmulni .
hát, fura vagy,szüz vagy és összejönnél vkivel, akik cs szexet akar tőled???
mi értelme volt akkor annak, h eddig is szüz maradtál?
hát nem az erkölcsösség miatt maradtál szűz..., te tudod hogy mit akarsz. Ha úgy érzed mond el, aztán ne csodálkozz a végén, hogy szerető lett belőled.
Azt már csak nekem furcsa, hogy olyan emberrel nem jönnél össze aki csalja(igen az hogy smároltatok már annak tekinthető) párját?, hiszen te is ugyanezt várhatod később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!