Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit szeretek egy jò ideje?

Figyelt kérdés
elmondjam neki ,vagy jobb ha nem is tudja meg? az a baj nem tudom elfelejteni az egyetlen csòkunkat :-(
2013. jún. 30. 10:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Komolyan 25 vagy és szűz? Dicséretes, de szerintem nem lehetsz egy túl erkölcsös lány ha képes lennél összejönni egy nős férfival. Keress mást, annyi egyedül álló férfi van.
2013. jún. 30. 10:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Sokat nem tudunk a körülményekről. Mennyi idős a férfi, mióta van együtt a feleségével, honnan ismeritek egymást, van-e gyerek, hogy történt a csók, stb. Általánosságban tényleg csak annyit lehet mondani, hogy mondj le róla, keress egy egyedülállót. Ha a feleségét otthagyja miattad (ami egyébként egyáltalán nem biztos, simán lehet, hogy belekeveredsz egy éveken át húzódó szerelmi háromszögbe) mi a garancia, hogy téged nem dob ugyanilyen aljas módon?
2013. jún. 30. 11:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Na parázz, de ne erőltesd ezt a dologt.

Ő meg biztosan tudta, hogy van felesége, - már ami az első csókot illeti.

2013. jún. 30. 11:18
 14/20 A kérdező kommentje:

A pasi 30. 5éve màr komoly kapcsolatban lehet. egy barati osszejovetelen csattant el egy csok koztunk, engem nem ismer facen neha levelet valtunk, en celozgattam ra hogy bejon nekem, de o max szexet akarna tolem. en nem voltam meg ferfival sosem.

nem akarok beleronditani a hazassagukba nincs meg gyerekuk sem ugy tudom,csak az erzeseim nem akarnak elmulni .

2013. jún. 30. 11:57
 15/20 anonim ***** válasza:
ne, keress másik pasit. nem kell neki erről tudni, van családja.
2013. jún. 30. 12:17
 16/20 anonim ***** válasza:

hát, fura vagy,szüz vagy és összejönnél vkivel, akik cs szexet akar tőled???

mi értelme volt akkor annak, h eddig is szüz maradtál?

2013. jún. 30. 12:19
 17/20 A kérdező kommentje:
mert neki tartogatom magam :-( de lemondok rola lassan
2013. jún. 30. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:

hát nem az erkölcsösség miatt maradtál szűz..., te tudod hogy mit akarsz. Ha úgy érzed mond el, aztán ne csodálkozz a végén, hogy szerető lett belőled.

Azt már csak nekem furcsa, hogy olyan emberrel nem jönnél össze aki csalja(igen az hogy smároltatok már annak tekinthető) párját?, hiszen te is ugyanezt várhatod később.

2013. jún. 30. 13:57
 19/20 anonim ***** válasza:
töröld le és tiltsd le FB-on és fenyegesd hogy bepereled zaklatásért, ha felkeresne
2013. jún. 30. 14:55
 20/20 kolosszus22 ***** válasza:
Ideje lenne továbblépned és a szüzességed is elvesztened. Szerintem pont azért nem tudsz leszakadni erről a hapiról, mert még nem volt másik és kb. az első utadba botlóba belehabarodtál aki érdeklődést mutatott feléd, még ha ez egy nős hapi is.
2013. aug. 25. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!