Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így? Lehet hogy két férfit szeretek?
25 éves nő vagyok.
22 éves koromban, 4 év után hagyott itt az exem, hogy Svédországban próbáljon szerencsét. Iszonyúan megszenvedtem a szakítást, de mivel itthon akkoriban indult be a karrierem, nem mehettem vele.
Egy év után újra rám talált a szerelem. Boldog vagyok, tökéletesen összeillünk, és mindenben megértjük egymást.
Húsvétkor viszont, volt egy váratlan "locsolóm". Az exem tért haza, és gondolta, felkeres.
Örültem, hogy újra láthatom, de valahol fel is zaklatott az egész.
Azóta gyakran jár be a munkahelyemre este, de reggel is néha. Beszélgetünk, mesél milyen volt kint.
Viszont azt vettem észre magamon, hogy ha szabadnapos vagyok, vagy csak nem keres, hiányzik a társasága.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, mit érzek. Egyik este meg is akart csókolni...az végképp felkavart.
Szeretem a barátomat, szerelmes vagyok. Akkor miért hiányzik az exem, ha nem beszélünk? Nem értem mi lehet velem...
Mi hiába mondunk bármit, ezt te kell letisztázd magadban...
Amúgy meg mennyi az esély rá, hogy az exedre nem jön rá bizonyos idő után, h újra lelépjen és itt hagyjon téged? Jól gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!