Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel/hogyan csábíthatnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel/hogyan csábíthatnám vissza? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Kb két év után szakított velem párom, azon egyszerű oknál fogva, hogy azt érzi már nem úgy szeret, mint az elején. Szóval jó velem, de megvan nélkülem is...Kicsit több, mint egy hónapja lett vége a kapcsolatunknak. Ebben az egy hónapban azonban többször is érdeklődött irántam, hogy hogy vagyok és hogy mi újság velem stb. Mikor beszélgettünk rólunk, olyat is mondott, hogy ragaszkodást érez irántam, meg burkoltan kiderült, hogy azért hiányzik neki valamennyire a társaságom. Ennek ellenére eddig akárhogy hoztam fel neki, akárhogy kértem, hogy kezdjük újra...ő azt mondta, hogy ezt már lezárta magában és hogy nem fog engem áltatni meg becsapni...Én mégis a mai napig bizakodok és hiszek benne, hogy ebből lehet még valami...persze lehet hogy csak a szerelem vakít el, de akkor is küzdeni szeretnék érte (ugyanis én még mindig szeretem őt). Most azért írok ide, hogy segítséget kérjek tőletek fiúk, lányok, ha legközelebb találkozok, beszélgetek vele, mit tegyek, mivel szerezhetem vissza, mivel győzhetném meg hogy kapjunk egy új esélyt. Nem elhanyagolandó szempont talán, hogy a mi kapcsolatunk barátságból lett szerelemmé...
2009. okt. 15. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

12:57-es vagyok. hát rendben...

először is, az embernek nem lehet a szabad akaratát befolyásolni, szóval ha ő teljesen elhatárolódik attól, hogy újrakezdjétek, és ő teljesen elhatározta magát a dologban, akkor ha meggebedsz sem fogod tudni őt visszaszerezni, inkább csak megutál, ha folyton próbálkozol. Hívni, meg beszélgetni azért akar, mert kötődik hozzád, 2 év alatt sok közös emléketek van, ismeritek egymást mint a rosszpénzt, kötődtök egymáshoz. ez természetes, de ha vége lett annak oka volt. Nem lehet szeretetet zsarolni, sem erőszakkal elérni hogy szerelmes legyen beléd. próbálkozhatsz, és hogy választ kapj a kérdésedre: ha legközelebb találkoztok, mondd meg neki, hogy biztos hogy így akarja? mert ha igen, akkor soha többé nem lát téged (ezzel, lehet hogy felnyitod a szemét, és rájön hogy hibázott), hagyd őt békén, és hagyd hogy ő keressen! és ha ő keres, akkor kérdezd meg tőle hogy miért csinálja? nem gondolja hogy le kéne ülnötök beszélgetni erről a dologról? ha úgy gondolja akkor üljetek le. Ne zúdítsd rá az érzelmeid, mondd el neki hogy változtatni kell sok dolgon, te jól érezted magad vele, és tudod hogy ő is veled. Udvarolj! vigyél neki virágot a találkára, hívd el később vacsorázni. Ilyesmiket kell csinálnod, de mondom, valószínű hogy 1-2 hónapig ez nem fog működni, hiszen friss a dolog és ő sem és te sem nyugodtatok még le. Próbálkozni lehet.

2009. okt. 15. 13:06
 12/13 anonim ***** válasza:
ja bocs, azt nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy-e :D
2009. okt. 15. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Jahát ha férfi vagy, próbálkozz persze. Ha nő akkor ne.
2009. okt. 15. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!