Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb két év után szakított velem párom, azon egyszerű oknál fogva, hogy azt érzi már nem úgy szeret, mint az elején. Szóval jó velem, de megvan nélkülem is...Kicsit több, mint egy hónapja lett vége a kapcsolatunknak. Ebben az egy hónapban azonban többször is érdeklődött irántam, hogy hogy vagyok és hogy mi újság velem stb. Mikor beszélgettünk rólunk, olyat is mondott, hogy ragaszkodást érez irántam, meg burkoltan kiderült, hogy azért hiányzik neki valamennyire a társaságom. Ennek ellenére eddig akárhogy hoztam fel neki, akárhogy kértem, hogy kezdjük újra...ő azt mondta, hogy ezt már lezárta magában és hogy nem fog engem áltatni meg becsapni...Én mégis a mai napig bizakodok és hiszek benne, hogy ebből lehet még valami...persze lehet hogy csak a szerelem vakít el, de akkor is küzdeni szeretnék érte (ugyanis én még mindig szeretem őt). Most azért írok ide, hogy segítséget kérjek tőletek fiúk, lányok, ha legközelebb találkozok, beszélgetek vele, mit tegyek, mivel szerezhetem vissza, mivel győzhetném meg hogy kapjunk egy új esélyt. Nem elhanyagolandó szempont talán, hogy a mi kapcsolatunk barátságból lett szerelemmé...
Szia, lehet hogy fájni fog az amit leírok, de én így látom.
Ha ő lezárta ezt a kapcsolatot akkor ne erőltesd! Inkább örülj hogy barátságot akar tőled, és nem utálattal váltatok el!
El kell fogadnod hogy vége bármennyire is fáj. Az hogy ragaszkodik az terméesztes hiszen 2 év hosszú idő!
Értékeld hogy őszinte volt, és elmondta hogy nála már elmúlt a szerelem! Nem érdemes erőltetni mert megromlik tőle a kapcsolat! Higyj nekem, voltam már hasonló szituban, Jártam egy sráccal több mint két évig, és elmult nálam a szerelem, de ő tovább erőltette és most már nem is beszélünk! Nagyon rossz érzés így élni hogy nem vagyok jóban az első szerelmemmel!
Sok erőt kívánok neked!
Majd írj hgoy hogy döntöttél!
Szija
2009. okt. 15. 12:16
2/13 anonim válasza:
Sehogy, ami elmúlt elmút. Örülj hogy őszinte, és a következő kérdés amit felteszel nem az, hogy miért csalt meg.
"Nem elhanyagolandó szempont talán, hogy a mi kapcsolatunk barátságból lett szerelemmé..."
De, elhanyagolható.
2009. okt. 15. 12:29
3/13 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy megcsalt?
2009. okt. 15. 12:31
4/13 anonim válasza:
szia! Igaza van az elöttem szólónak. Teljes mértékben! Amúgy meg ugyanabban a cipőben járok mint te :D Fájni fog mindenképp akármi is lesz.
2009. okt. 15. 12:34
5/13 anonim válasza:
Én mondom, hogy meg fog. Már ha egymásra találtok ismét. Olvasd el újra.
2009. okt. 15. 12:36
6/13 anonim válasza:
Úgyan ebben a cipöben járok énis.Csak velem tegnap szakitot a barátnöm.Azzal a cimszoval hogy nem birja a távkapcsolatot.9 hónap után mondta be az unalmast.
Tudom mit érzel.Énis probálkozok most a lánynál.Kevés sikerrel eddig.Talán majd ha igazán hiányzok vele akkor majd ö fog keresni engem hogy kellek neki.
2009. okt. 15. 12:56
7/13 anonim válasza:
szia, ugyanebben a cipőben járok én is... a barátnőm 3 év után mondta ki hogy már nem szerelmes, és kacsingat más fiúk felé... így szerintem korrektebb, mintha megcsalt volna. 3 hónapja szakítottunk, nagyon nagyon nehéz volt, az első hónapban hívogattam, találkozni akartam,megbeszélni stb. ezzel azt értem el hogy kezdett megutálni, mert nem hagytam őt békén, 2 hónapig békén hagytam, most hívtam fel a napokban hogy mi van vele, és teljesen emberi módon eltudtunk beszélgetni. Ő pasizik, elmondta, nincs semmi komoly, csak ismerkedik. Egyszóval: visszahódítani esélyem nincs. Te se akard őt, mert nem fog menni, maximum akkor, ha mondjuk 1-2 év múlva találkoztok, mindketten már más emberek vagytok, pont egyedülállóak vagytok mindketten, és te még mindig szereted őt, akkor meglehet próbálni. Először beszélgetni, fokozatosan... majd találkozni. De ne bízz ebben sem... az élet nem ilyen egyszerű. Éld az életet, sok szép és aranyos lány van, akik egyedülállóak. Csajozz, őt pedig hagyd hogy pasizzon. Ha szeretitek egymást vagy maradt valami bennetek akkor úgyis egymásra találtok újra (én hiszek az ilyesmiben), de erőltetni nem szabad. 23F
2009. okt. 15. 12:57
8/13 A kérdező kommentje:
Olyan válaszokat kérek, amik a célom eléréséhez vezetnek, nem olyanokat, amiket egyesek helyesnek látnának. Lehet rám mondani hogy naív, önfejű, meg hogy hibát követsz el, de az én életem, én döntésem hogyan cselekszek és én vele szeretnék maradni bármi áron. Kaphatnék olyan választ végre ami segítene ebben?
2009. okt. 15. 12:58
9/13 anonim válasza:
OK. A szex az egyetlen, szerintem, amivel ffit az után, hogy szakított Veled, meg lehet fogni.
Nyiss ezen a téren, nem tudom, hol voltak a határaid, de lép át őket. (anál, hármas ilyesmi.)
Továbbra is fenntartom, van esélyed, hogy visszakapd, de kizárt, hogy hoszú távra. Gyerekkel magadhoz kötheted, a Te életed, persze, de én a helyedben végigondolnám mégegyszer.
2009. okt. 15. 13:04
10/13 anonim válasza:
Jameg. Ilyenek, hogy új haj, vagy parfüm, stb. semmire se mész. Ezt nők tanácsolják nőknek. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!