Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány,20 éves fiú. Mennyire para?
Utolsó, köszönöm szépen!:))
- illetve mindenki másnak is a válaszadást, de ezt most különösképpen. -
Pedomaci beindult.
"C típusú" a lováritok?
Akkor para, ha erőltetitek.
Remélem, vagy már annyira felnőtt, hogy ha nem működik, akkor belátod, hogy tévedtél, és szakítasz vele.
Ez a korkülönbség az emberek többségének sok. Akkor nem sok, ha te egy különleges lány vagy, ő pedig egy különleges fiú. Akkor működhet. Bár persze értetlen emberekre akkor is fel kell készülnötök.
De azért érdekelne, hogy ő tudja-e, hogy még évekig kell majd rád várnia?
Azért gáz, mert egyikőtöksem bír a saját korosztályára hajtani.
Te játszani akarod a nagylányt a 20 éves pasival (gondolom), ő meg nemtudom mit akarhat tőled... talán idősebbeknél nincs esélye? (17-18)
De nekem 16 évesen nemkéne 14 éves csaj, az fix. A 90%-uk még nagyon gyerekes. (hozzám is, egy 20 éveshez meg pláne)
Azt, hogy én különleges vagyok-e, önmagamról nem tudom megmondani, bár reálisan gondolkodó, régimódi lánynak tartom magam, ami ritka manapság. Ami azt illet, róla se, mert ugye ilyenkor jön a z "ő más mint a többi, ő tökéletes" effektus... :)
Természetesen, tudja. Ezt már kifejtettem korábban is.
Nem akarom játszani a nagylányt. Eddig 1 komolyabb kapcsolatom volt (nem érzem, hogy ezzel baj lenne 14 évesen), ő egyidős volt velem és azért tudtam szeretni, mert ezerszer érettebb a koránál.
Ő is tudna kezdeni a saját korosztályával, de sajnos nem mi döntjük el, hogy kit szeretünk meg.
Ez azért nem teljesen így van mert persze bele lehet szeretni idősebbe vagy fiatalabba de azért a kor is számít!
Az csak hazugság amikor valaki 30 év korkülönbségnél mondja azt hogy szerelmes!
Elnézést, lehet, hogy hülye és nagy kérés, de könyörgöm, ne tegyél minden mondatod végére felkiáltójelet, irritál. :S
Javítanám, hogy most leszek nyolcadikos. :)
Valahogy kissé olyan érzést keltesz bennem, mintha figyelmen kívül hagynád, amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!