Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves lány,20 éves fiú....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány,20 éves fiú. Mennyire para?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 23:46
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm szépen!:))

- illetve mindenki másnak is a válaszadást, de ezt most különösképpen. -

2013. jún. 30. 00:38
 22/36 anonim ***** válasza:
Mindenki maga dönti el, mennyi korkülönbség fér bele egy kapcsolatban. Én személy szerint a 6 évet sokallom, ennyi idősen még elég "huzamos". A lányok érettebben gondolkodnak mint a korosztályuknak megfelelô fiùk, bár a 20 éves fiùk már érettebbek. Ez pozitívum, de van hátrány is. Testileg is érettebbek, valószínűleg többet és hamarabb akarnak mint te. Megtörténik a dolog, és utána se kép, se hang... Kihasználás? Talán. De az biztos, hogy nem vàrnak sokáig egy lányra...
2013. jún. 30. 00:42
 23/36 anonim ***** válasza:
49%

Pedomaci beindult.

"C típusú" a lováritok?

2013. jún. 30. 01:36
 24/36 Ipso ***** válasza:

Akkor para, ha erőltetitek.

Remélem, vagy már annyira felnőtt, hogy ha nem működik, akkor belátod, hogy tévedtél, és szakítasz vele.

Ez a korkülönbség az emberek többségének sok. Akkor nem sok, ha te egy különleges lány vagy, ő pedig egy különleges fiú. Akkor működhet. Bár persze értetlen emberekre akkor is fel kell készülnötök.

De azért érdekelne, hogy ő tudja-e, hogy még évekig kell majd rád várnia?

2013. jún. 30. 03:12
 25/36 anonim ***** válasza:

Azért gáz, mert egyikőtöksem bír a saját korosztályára hajtani.

Te játszani akarod a nagylányt a 20 éves pasival (gondolom), ő meg nemtudom mit akarhat tőled... talán idősebbeknél nincs esélye? (17-18)

De nekem 16 évesen nemkéne 14 éves csaj, az fix. A 90%-uk még nagyon gyerekes. (hozzám is, egy 20 éveshez meg pláne)

2013. jún. 30. 05:04
 26/36 A kérdező kommentje:

Azt, hogy én különleges vagyok-e, önmagamról nem tudom megmondani, bár reálisan gondolkodó, régimódi lánynak tartom magam, ami ritka manapság. Ami azt illet, róla se, mert ugye ilyenkor jön a z "ő más mint a többi, ő tökéletes" effektus... :)

Természetesen, tudja. Ezt már kifejtettem korábban is.

Nem akarom játszani a nagylányt. Eddig 1 komolyabb kapcsolatom volt (nem érzem, hogy ezzel baj lenne 14 évesen), ő egyidős volt velem és azért tudtam szeretni, mert ezerszer érettebb a koránál.

Ő is tudna kezdeni a saját korosztályával, de sajnos nem mi döntjük el, hogy kit szeretünk meg.

2013. jún. 30. 13:08
 27/36 anonim ***** válasza:

Ez azért nem teljesen így van mert persze bele lehet szeretni idősebbe vagy fiatalabba de azért a kor is számít!

Az csak hazugság amikor valaki 30 év korkülönbségnél mondja azt hogy szerelmes!

2013. jún. 30. 13:11
 28/36 A kérdező kommentje:
Mégis miért lenne hazugság? A szüleim közt is igen jelentős a korkülönbség, mégis nagyon sokáig tökéletesen megvoltak és szerették egymást.
2013. jún. 30. 13:24
 29/36 anonim ***** válasza:
De azt is nézd hogy ti nem vagytok egy korosztály!Az hogy mondjuk apád 10 évvel idősebb volt az egy 22-32-nél nem para de itt igen mert ő már kijárta a középiskolát már ha kijárta míg te csak most ballagtál általánosból!
2013. jún. 30. 13:27
 30/36 A kérdező kommentje:

Elnézést, lehet, hogy hülye és nagy kérés, de könyörgöm, ne tegyél minden mondatod végére felkiáltójelet, irritál. :S

Javítanám, hogy most leszek nyolcadikos. :)

Valahogy kissé olyan érzést keltesz bennem, mintha figyelmen kívül hagynád, amit írok.

2013. jún. 30. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!