Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány,20 éves fiú. Mennyire para?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 23:46
11/36 A kérdező kommentje:
Akkor még egyszer: nem "ment rá".
Elhiszem, hogy ennyi idősem MINDENKI ezt mondja, de hidd el, az én helyzetem más :) sajnos túl hamar kellett lelkileg felnőnöm, szóval szellemileg sem vagyok 14.
Minden esetre kissé megoszlók a válaszok. Persze, látom, hogy ezek szerint inkább gáznak tartják ezt az emberek...
2013. jún. 30. 00:10
12/36 anonim válasza:
Nem vagy egy 20 éves szintjén akármilyen lelki megpróbáltatásaid is voltak túl öreg hozzád!
13/36 anonim válasza:
nem para. bár én nem tudnék komolyan venni egy gyermeklányt, mint egyenlő párkapcsolati partner. de mi az hogy a mai világban "már" nem az. a középkorban 50 éves grófok vettek el sokszor 14 éves lánykákat.
14/36 anonim válasza:
Még hozzám is fiatal vagy.
16/F
15/36 anonim válasza:
13
A középkorban diktatúra volt semmi köze ehhez!
16/36 A kérdező kommentje:
14: Attól függ... bár szerintem azért egy 16 éveshez semmiképpen sem vagyok fiatal.
2013. jún. 30. 00:18
18/36 anonim válasza:
Szerintem nincs vele gond, toljatok mindenki véleményére, ennyi. 20/F
19/36 A kérdező kommentje:
Akkor már csak annyit kérdeznék...: Miért gáz, illetve szánalmas? :) Ha a szex miatt, nem kell aggódni, jó pár évig még nem vagyok hajlandó 'oda adni magam' senkinek és tudom, hogy ő ezt tökéletesen megérti, sőt, úgy mond el is várja. Viszont ha ez kilőve, őszintén érdekel, mi a gáz benne?
2013. jún. 30. 00:34
20/36 anonim válasza:
szerintem picit sok ez így neked mármint a kor különbség. mert elhiszem hamarabb fel kellett nőnöd és ezért érettebb is vagy ez lehet de hidd el azok a lelki megrászkodtatások nem egyenlőek azzal hogy elkezdesz járni egy olyan korú. fiúval aki minden téren többet akar majd annál amit te éppen nyújtani tudsz neki de ennek ellenére ha szereted miért ne hiszen ez is egy jó kis élettapasztalat lesz majd neked. egyébként az a fontos hogyha azt mondod nem akarsz valamit akkor szilárdan állj ki az akaratod mellett és ha kell akkor tudd elhagyni azt a fiút.. sok boldogságot nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!