Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény? Vagy ne reménykedjem?
Sziasztok!
A barátommal 2 hete szakítottunk, az oka az volt, hogy ő azt mondta már nem szeret és szerinte ne eröltessük a dolgot. Mit ne mondjak. Egy világ dőlt össze bennem. Mivel itt a nyár, így nem nagyon fogunk találkozni, de szeptembertől egy vonattal és egy helyre fogunk majd suliba járni (nem egy suliba, hanem egy városba). Mivel nagyon-nagyon szeretem, el lehetne-e azt érni, hogy esetleg egy kis idő után újra belém szeret? Mármint létezik, hogy akit valaha szerettél, de elmúlt...s egy idő után újra belé tudsz szeretni? Egy felem úgy érzi, hogy hagynom kéne ezt, de a másik felem biztat, hogy 1 próbát megér.
Továbbá: lehetséges, hogy esetleg addig lesz másik bnője, de ha újra találkozunk, s feltörnek a régi emlékek, kialakulhatna újra valami?
21/L
hát szerintem ezt már kár erőltetni..
de te tudod.. én a helyedben nem tenném..
ezzel csak őrlöd magad ami nem jó...
Magamból kiindulva azt mondom van még remény! Nem tudom, hogy viselkedtél vele a kapcsolatotok alatt..pl kimutattad az érzéseidet? Rajongtál? Éreztetted mindenhogyan, hogy szerelmes vagy- most nem szexre gondolok, hanem tettekre..kedvességre, odaadásra, szeretlek szó kimondása..nagy boci szemekkel nézés..egyszóval full szerelem és föld felett lebegés? Anno volt olyan, hogy hiányoltam a szerelem kimutatását..nagyobb lelkesedést vártam el..rajongást..ragaszkodást..szerintem nem kaptam meg és szakítottam..kíváncsi voltam, hogy a lány próbálkozik-e nálam vagy büszke és továbblép....próbálkozott:-)
Ha nem mutattad ki az érzelmeidet akkor lehet várja, hogy hogy reagálsz és ez csak teszt....
Utolsó két válaszolónak köszönöm a legjobban. :) Nagyon édesek vagytok, hogy így bátorítotok. :)
Mit sem szeretnék mindennél jobban, minthogy megint újra együtt legyünk. Én (is) úgy vagyok, hogy még ezt a 2 hónapot meghagyom neki..nem keresem, megvárom, hogy tisztázza a dolgokat magában, s esetleg próbálkozni fog, hogy elcseszte, s szeretné helyrehozni. Mert azt nekem senki se mondja, hogyha valakit egykor szerettünk, akkor ha látjuk, nem ugornak be a régi, szép emlékek.
Utolsó válaszoló: MINDIG kimutattam az érzelmeimet. persze nem hajtogattam minden egyes nap, hogy "imádlak, szeretlek", de ezt nem is kell mindig elmondani, hanem érzékeltetni kell tettekkel és megnyilvánulással. Úgy érzem (mert az ember azért érzi, hogy ő is elcseszte-e vagy sem), hogy én ebben semennyire sem vagyok hibás. Persze, őt sem hibáztatom, de minden dolog rajta múlik. Adok magamnak is 1-2 hónapot még, s aztán, ha nem történik semmi, akkor továbblépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!