Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden férfi megcsalja a párját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi megcsalja a párját?

Figyelt kérdés
Öszintén!Legalább egyszer bizti nem?
2008. jún. 23. 15:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
köszi a jó tanácsot.kiprobálom hátha bejönn.
2008. jún. 23. 20:40
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
nincs mit:) remélem megtalálod a párod:) azt még szabad tudni hány éves vagy?
2008. jún. 23. 22:50
 23/27 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok.és te?
2008. jún. 23. 23:04
 24/27 anonim ***** válasza:
65%
Én 24
2008. jún. 23. 23:41
 25/27 anonim válasza:
100%

Hát, ez a kérdés érdekes!

a válaszom rá, az hogy nem, nem minden pasi csalja meg a nőjét.

Példáloznák magammal. majdnem 2 éve vagyok együtt a barátnömmel, és egyszer sem csaltam meg, és nem is fogom, mert nagyon de nagyon szeretem!

Ámbár, ő is nagyon szeret engem, mégis hazudozott már nekem, én pedig megbocsájtottam neki.

szóval azért ebböl az kéne számodra lejönnie, h vannak pasik akik megteszik, DE azért ti is megteszitek. Lehet, hogy te pont nem, de a nők is megteszik!

2008. jún. 25. 09:32
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok. Az a tapasztalatom a környezetemben élő párok hűségét illetően, hogy a férfiak kb. 50 %-a hűséges, és ez a nőket tekintve sem jobb. Azon múlik a dolog, hogy mennyire szexcentrikus, vagy inkább érzelmi alapokra épít az illető egyén. Talán szerepet játszik a későbbi tartós párkapcsolatokban, hogy előtte mennyire élte ki magát valaki a szexualitás tekintetében, bár inkább az alapvető természete határozza meg, hogy mennyire tud hűséges maradni az, aki valóban szereti a párját. Vannak férfiak és nők, akik tényleg rendszeresen főleg olyan emberrel létesítenek kapcsolatot, aki alapból hűtlen típus, de ebben az esetben érdemes önkritikát is gyakorolni, mert az illető sem különb, mint akit megcsalnak, illetve főleg ilyen körökben mozog, ismerkedik, ahol ilyen jellemű emberekkel van körülvéve.
2008. jún. 27. 11:41
 27/27 anonim ***** válasza:
igen,kb a nők 50százaléka csalja meg a párját,a férfiaknak pedig a 80százaléka.egyszerűen nem tudnak nemet mondani a felkínálkozó lehetőségeknek.ezt a 80százalékra értem,nem kell támadni.
2008. jún. 27. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!