Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi megcsalja a párját?
Kedves kérdező ? Ha ennyire eldöntötted a válasz akkor egyáltalán minek tetted fel a kérdést ?
Ha ennyire buta vagy és így fejedbe vetted hogy nincsenek rendesek akkor kívánom hogy ne is találkozzál eggyel sem.
Sztem mindenki magából indul ki!!!! Te is!!!!
22 év házasság+ 3 év eggyüttjárás alatt még nem csaltam meg a volt b.nőmet... Ja, a mai feleségem!De nem is volt még oan, hogy most hagyj, fáj a fejem!!!
Ja, egyébként mások által jóképü pasi vagyok, 45 éves, csajok között dolgozok! fiatalok, stb. Hidd el lett volna qrva sok lehetőségem, de nem tettem meg!!!
Tehát , nem minden pasi egyforma!!!!
kedves kérdező! 8 (nyolc) év együttlét után biztosra állíthatom neked, hogy nem mindenki csalja meg a párját. Aki megcsalja az nem szereti igazán, ha valaki megtalálja a számára tökéletes lányt/fiút akkor biztos lehetsz benne hogy soha többet nem akarja majd kiadni a kezéből, ezért úgy vigyáz rá mint egy drágakőre. persze ebbe nem tartoznak bele azok a szar alakok akik nem tisztelik a nőket.. nos, én igen és volt olyan szerencsém hogy tizenévesen megtaláltam Őt és biztosíthatlak hogy nem fogom megcsalni.. De ha te előre eldöntötted hogy minden pasi szar alak aki megcsalja a nőket, akkor miért szeretsz beléjük egyáltalán? alapíts egy klubbot a többi "mindenpasimegcsalminket" gondolkodású nőkkel és legyetek leszbikusok aztán nem kell emiatt aggódnotok.
De mondok egy egyszerű példát: minden bárány fehér színű szerinted? nem. a fehérek között is akad fekete. Százből egy, de akkor is akad. Nos, százből egy férfi monogám. Találj rá arra az egyre.:)
és ismét az előző hozzászóló vagyok :)
nem is olyan régen olvastam egy cikket, hogy a férfiak genetikailag hűtlenek. Ugyanis arra lett teremtve hogy utódokat "gyártson". Akárcsak az állatok, leszórják a magjaikat majd továbbállnak. Lehet ebben valami, viszont mint mindenhol itt is vannak kivételek. Van akibe alapból bele van "táplálva" a monogámia, van aki magának alakítja ki. Illetve akármennyire nőfaló volt valaki, 50 éves korára azért már nehézkessé válhat a csajozás az ember számára, ezért az átlagférfi ekkor megállapodik és öreg napjait párjával tölti. Szerencsére én ennek a kornak még az közelében sem járok...Én alapból monogám vagyok, akár a párom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!