Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult szerelmi háromszög, avagy mégsem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a nagy igazság hogy nagyon tetszik a jelenlegi barátom bátyja. Csak 1évvel idősebb a srác. Még sosem beszélgettem vele, de nagyon bejön nekem. Mi tévő legyek?
2009. okt. 14. 23:05
1/6 A kérdező kommentje:
17L; ez kimaradt:)
2009. okt. 14. 23:06
2/6 anonim válasza:
hát mi tévő legyél? nőjjél fel és foglalkozz a saját barátoddal... vagy dugasd meg magad a báttyával
3/6 anonim válasza:
ja és még annyit hogy őszintén sajnálom a barátod. remélem hamarosan rájön hogy ő jobbat is kaphat.
4/6 anonim válasza:
Utolsó hozzászólóval egyet értek.
Üdv, bakter
5/6 anonim válasza:
23:14-es válaszoló kap egy piros pontot!
Te megy egy jó nagy hp vagy, szégyelld magad! Én már a barátod helyében kiraktam volna a szűröd mint macskát szarni!
6/6 anonim válasza:
Remélem közösen partyba vágnak, és kidobnak ahova való vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!