Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e újrakezdeni? (BŐVEBBEN LENT)
Figyelt kérdés
21/F vagyok és majd' 1,5 után szeptemberben (nagy részben magam miatt) szakítottam a 19 éves barátnőmmel. Sok apró gondunk volt és meg is csaltam sajnos szám szerint kétszer csókkal buliban, meg élni akartam egy kicsit (pl.: bulizni, csajozni, haverokkal lenni) mert mindig rajtam lógott nyáron, és néha már idegesítő volt... Most meg az a helyzet, hogy eleinte a szakítás után meg se fordult a fejemben, hogy esetleg újra összejönni vele és nem is beszéltünk. A napokban viszont egyre többet gondolok rá és eljátszottam a gondolattal hogy mi lenne ha újra megpróbálnám vele, de akkor minek szakítottam? De ha netán újra kezdeném akkor kitálalnék neki, hogy miket csináltam, hogy tiszta lappal indulhassak. Mit tegyek? Mi a véleményetek? Érdemes-e újra kezdeni?2009. okt. 14. 23:02
1/2 anonim 

válasza:

Ne az döntsön, hogy a napokban egyre többet gondolsz rá. Pff. Miez? Most szereted vagy nem? Erre a kérdésre csak te tudod a választ, az a válasz a kérdésedre is.
2/2 anonim 

válasza:

akkor érdemes újrakezdeni, ha megbeszéltek mindent őszintén, te pedig megváltozol, próbaidőre összejöttök (tudom hülyén hangzik). A múltat pedig nem hánytorgatjátok fel, semmilyen körülmények között. újrakezdeni nagyon nehéz... most neked kell visszahódítanod őt, mert nagyon megbántottad. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!