Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok? Bár lehetne így is múlt és jövő?
Az elején kezdem, hogy mindenki megértse. (Én 22/L) Kb 5 éve vagyok együtt a mostani párommal, nevezzük V nek (Ő22/F). Nem igazán vagyunk jól, nagyon sokat féltékenykedik, és még sorolhatnám mik nem tetszenek benne. Majd történt valami az életemben. A munkahelyemen megismerkedtem Y nal (28/F). Első látásra beleszerettem, és elhagytam V-t. Elmentem albérletbe, és minden jó volt Y nal. Majd csináltam 1 butaságot. V felhívott hogy látni akar és találkoztunk, nem történt semmi de nekem nagyon rosszul eset, és lelkiismeret furdalásom volt. Y majdnem elhagyott, de mindketten vonzódtunk egymáshoz így együtt maradtunk. Azután voltak kisebb félreértések Y nal és valamiért nem tudom megmagyarázni, ott hagytam és visszamentem Z hez. Az az igazság, hogy még mindig Y szeretem, de az 5 évet nehéz elfelejteni. Z vel biztonságban érzem magam, Míg Y megad nekem mindent amire vágyok, vele igazán boldog vagyok. Y tudja hogy visszamentem Z hez, de azt mondta, hogy vár rám csak döntsek ki kell. A múlt vagy a jövő.
Szóval a kérdésem az lenne, ti mit tennétek a helyemben? Én mindkettőt akarom valamiért de tudom, hogy csak az egyik lesz az enyém :-(

Erre szokták azt mondani, hogy fogj egy érmét, ha fej Z, ha írás Y...
Dobd fel, és míg a levegőben van az érme, és drukkolsz melyik legyen, válaszd azt. :)
Nem más élete, miért más döntsön helyetted?
Igen Z=v vel.
Az a baj hogy nem tudok, választani mindkét srác kell valamiért és egyiket sem akarom megbántani.

"Bárhogy is döntök, nem lesz egyszerű feladat. Persze sosem az. Nem először van több opcióm az asztalon, a végén azt választod, amit abban a pillanatban a legjobbnak tartasz. Nehéz megmondani, hogy jól vagy rosszul döntöttél, a lényeg, hogy együtt kell vele élned. Csak te dönthetsz magad felett."
(Ezt Raikönnen mondta a minap arról, hogy jövőre melyik csapathoz igazoljon.)

# 5-ös én meg a J vagyok, mint Jufó. És érdekel valakit?
Nem. Nem rólad szól bocsi :)
Kérdező, ha tényleg nem tudsz dönteni:
Y, legalábbis én őt választanám ha ilyen helyzetben lennék.
Remélem azért hasznos volt a válaszom.
Sok sikert.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!