Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az első csóknál a fiúnak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első csóknál a fiúnak kell kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 01:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tökös Erős Kretének
2013. jún. 29. 01:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Komolyan le fogom védettni a szövegeimet! XD
2013. jún. 29. 01:32
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg, mind a feltett kérdésre válaszoltatok..:D
2013. jún. 29. 02:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Mindegy,hogy ki kezdi,a folytatás a lényeg.
2013. jún. 29. 02:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem a víz a kacsa, ha a hülye nem tud úszni.
2013. jún. 29. 02:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Senkinek nem kell kezdeményezni. Az ilyen "férfinak kell mindenben kezdeményezni" féle gondolkodás eredményezi azt a sok ezer 25 éves, elhagyott, 2 gyerekes anyukát. Ha nőként nem hozol saját döntéseket, nem fejezed ki az akaratodat és mindig csak a férfiaktól vársz mindent, akkor nagyon szar életed lesz.
2013. jún. 29. 11:13
 17/21 A kérdező kommentje:
xD
2013. jún. 29. 11:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Én megvártam hogy a barátom kezdeményezze, pedig olyan közel voltunk egymáshoz hogy az orrunk hegye összeért már vagy egy perce de akkor is megvártam xD
2013. jún. 29. 11:47
 19/21 Justicar ***** válasza:

Nálunk tegnap nem volt kezdeményezés, hanem beszélgettünk beszélgettünk beszélgettünk, és jött. Bár kicsit részegek voltunk, de hmmm eszméletlen. Egyszer volt majdnem tánc közben is, de akkor jött el az idő, amikor kimentünk az épület elé. Meg mikor hazakísértem, akkor is.

Elég jó este volt, ahhoz képest, hogy 0 forinttal csatlakoztam a barátaimhoz (ők hívtak, én mondtam h nincs pénzem, akkor fizessenek!:'D), és 4chanezni akartam egész este...találkoztam VELE!:-)

2013. jún. 30. 22:52
 20/21 anonim válasza:
hát jó ha ő kezdi szerintem.a lányok sztem nem annyira szeretnek kezdeményezni(legalábbis én biztos nem)de utalunk rá ha harapdáljuk v nyaldossuk az ajkunk :)
2013. júl. 1. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!