Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra hogy együtt öregedjünk meg?
Figyelt kérdés
Most vagyunk 14 évesek és nagyon szeretjük egymást2013. jún. 28. 22:46
11/19 A kérdező kommentje:
De sokan vannak ilyrnek!!! Én ismerek legalább is
2013. jún. 28. 22:53
12/19 anonim válasza:
az mit beszéltetek meg, az egy dolog,
mivel nagyon gyerekek vagytok, sok minden fog változni, sőt még az emberek is változnak,
amúgy nem ezzel kell foglalkozni, örüljetek egymásnak, aztán majd kiderül N
13/19 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de 16 évesen valószínűleg röhögni fogsz ezen az egészen.
Az ember ilyen fiatal korban olyan gyorsan változik, hogy fél-egy évvel később már teljesen máshogy fogsz gondolni sok sok mindent. Majd meglátod :)
14/19 anonim válasza:
Ezekből az adatokból nem lehet megállapítani.
15/19 Pendulum92 válasza:
Sokmindentől függ, nem csak a szerelmen. Sőt, egy hosszú párkapcsolatban a "rózsaszín" szerelmes időszak csak egy rövidke rész.
16/19 Pendulum92 válasza:
Amúgy aranyosak vagytok, és sok sikert :)
17/19 anonim válasza:
hihi :) biztos cukik vagytok :) ilyen korban még sokan hisznek a csodákban.
18/19 anonim válasza:
Mind a két testvérem boldog házasságban él az első szerelmével, a húgom 14 éves kora óta, olyan 20 éve. (Én ugyan khm... helyrebillentettem a világegyensúlyt, de ez más kérdés.) Van ilyen, sőt egy kapcsolatnak _csak_ ilyen szándékkal szabadna nekimenni, úgyhogy hajrá és sok-sok boldogságot! (Cukik lehettek... Két szerelmes 14 éves... De rég volt...)
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm/köszönjük :D
2013. jún. 29. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!