Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen újra az enyém?

Pontosan! Normális esetben nem kell a harmadik a képbe,ha mind a két fél azt akarja,hogy köztük rendbe jöjjenek a dolgok és újra együtt legyenek!Eddig én mindig a lányokat védtem a bunkó pasijukkal szemben,de most az egyszer azt javaslom neked,hogy legyél férfi és csapj az asztalra! Mondd el neki,hogy szereted,hogy akarod,vele szeretnél lenni,de ha nem hajlandó megérteni,hogy ebben a kapcsolatban nem kell más,akkor gondolkozzon el ő is,mert a türelmed véges. Ha tényleg érez irántad valamit és nem csak hiteget,akkor ettől be fog rezelni,pláne,ha határozottan adod elő,nem könyörgő hős szerelmesként.
Sajnos az is benne van a pakliban,hogy rávágja,hogy akkor veled vége és menj ahova akarsz.De! Akkor tudnod kell,hogy ez akkor is így lett volna,ha elötte fél évig pedálozol neki!
Szóval ki kell ugrasztani a nyulat és nem engedni,hogy hülyét csináljon belőled!

Ez tényleg mindennek a legalja.Szánalmas egy indok ez a szeretők legalizálására.Azért dugatja meg magát mással és hidd el,lesznek többen is,hogy később már ne legyen kísértés?Aztán egy szép napon elfogynak a fiúk és ő kétségbeesik,hogy jaj egyedül maradok.De hoppá.Hisz itt van aranytartalék,most jól rájövök,hogy még mindig őt szeretem és vele leszek.Addig pedig szépen vársz rá és még udvarolsz is neki,hogy a kispadon ülhess!
Könyörgöm vedd már észre,hogy ez a csaj milyen!!!!

Az előző válaszolók mindent leírtak.Felháborító,undorító.Ez a lány megtaposott,majd beléd törölte a lábát.Neki kellene azért harcolnia,hogy visszafogadd.
Egyik ismerősömön dúrván bosszút állt a csaja (hűtlenségért): felhívta magához,majd kizárta az erkélyre,feljött egy másik srác,és jól megdugatta magát a lány,a szerencsétlen meg az erkélyről nézte,de semmit sem tudott tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!