Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyen újra az enyém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen újra az enyém?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vok. Ő 22,8 éve vunk 1ütt.(ebben volt 1 év szünet félreértések miatt,ezalatt mindketten"éltünk",de újra egymásra találtunk,és 4 éve együtt élünk)Az utóbbi 1 évben nem nagyon kívánta a szexet,én kérdeztem mi a baj,azt mondta h hullafáradt.(kórházban dolgozik,és tényleg rengeteget.)Pár napja azzal fogadott h el akar menni.kiderült h van a munkahelyén egy 19 éves srác akivel 3 nap után eljutottak a csókig.. Rákérdeztem,hozzám már nem vonzódik. Elment,de nem akar szakítani,adni akar esélyt h visszahódítsam m nagyon szeret,és hiányzom neki..Szeretné ha velem lobogna újra a láng,+beszéltük mik a problémák,most ott tartunk h szeretne velem randizgatni h hátha sikerül rendbehozni m neki is fontos a közös életünk.Csak az a baj h ezzel a sráccal is találkozik hogy rájöjjön mit szeretne.. Mit tegyek? Szeretem!
2009. okt. 14. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pontosan! Normális esetben nem kell a harmadik a képbe,ha mind a két fél azt akarja,hogy köztük rendbe jöjjenek a dolgok és újra együtt legyenek!Eddig én mindig a lányokat védtem a bunkó pasijukkal szemben,de most az egyszer azt javaslom neked,hogy legyél férfi és csapj az asztalra! Mondd el neki,hogy szereted,hogy akarod,vele szeretnél lenni,de ha nem hajlandó megérteni,hogy ebben a kapcsolatban nem kell más,akkor gondolkozzon el ő is,mert a türelmed véges. Ha tényleg érez irántad valamit és nem csak hiteget,akkor ettől be fog rezelni,pláne,ha határozottan adod elő,nem könyörgő hős szerelmesként.

Sajnos az is benne van a pakliban,hogy rávágja,hogy akkor veled vége és menj ahova akarsz.De! Akkor tudnod kell,hogy ez akkor is így lett volna,ha elötte fél évig pedálozol neki!

Szóval ki kell ugrasztani a nyulat és nem engedni,hogy hülyét csináljon belőled!

2009. okt. 14. 22:18
 12/15 A kérdező kommentje:
erre azt mondta h azért kell ennek a végére járnia,nehogy az legyen h x idő múlva újra elcsábuljon.. M úgy akarja folytatni h esély se legyen kísértésre. Tudni akarja h tényleg engem akar e?
2009. okt. 14. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Hallod, már ne haragudjál, de másik sráccal randizik, és még azt is kéri tőled, hogy hódítsd vissza?!!! Ráadásul még meg is csalt... Hát nem tudom ha igazán szeretne el se ment volna a szerelem nem ilyen. 8 év az sok idő akár hogy is nézzük, de szerintem ne gürcölj érte... Én ha a ha a helyedben lennék konkrétan megkérdezném tőle, hogy mit és kit akar, nehogy már még majd te harcolj az ő kegyeiért. Ha téged választ nyertél ha a másik srácot akkor agyő. Most azon töröd az agyad, hogy igen 8 év az sok és nehéz ügy, de ha már megcsalt (tökmind1 egy csók is megcsalás) akkor nem ez lesz az utolsó eset mert aki egyszer megteszi, az megfogja tenni többször is... Végső soron én azt mondom: Tedd fel a kérdést kit és mit akar és döntse el és ne játsszon veled!!!
2009. okt. 14. 22:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez tényleg mindennek a legalja.Szánalmas egy indok ez a szeretők legalizálására.Azért dugatja meg magát mással és hidd el,lesznek többen is,hogy később már ne legyen kísértés?Aztán egy szép napon elfogynak a fiúk és ő kétségbeesik,hogy jaj egyedül maradok.De hoppá.Hisz itt van aranytartalék,most jól rájövök,hogy még mindig őt szeretem és vele leszek.Addig pedig szépen vársz rá és még udvarolsz is neki,hogy a kispadon ülhess!

Könyörgöm vedd már észre,hogy ez a csaj milyen!!!!

2009. okt. 14. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolók mindent leírtak.Felháborító,undorító.Ez a lány megtaposott,majd beléd törölte a lábát.Neki kellene azért harcolnia,hogy visszafogadd.

Egyik ismerősömön dúrván bosszút állt a csaja (hűtlenségért): felhívta magához,majd kizárta az erkélyre,feljött egy másik srác,és jól megdugatta magát a lány,a szerencsétlen meg az erkélyről nézte,de semmit sem tudott tenni.

2009. okt. 14. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!