Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyen újra az enyém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen újra az enyém?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vok. Ő 22,8 éve vunk 1ütt.(ebben volt 1 év szünet félreértések miatt,ezalatt mindketten"éltünk",de újra egymásra találtunk,és 4 éve együtt élünk)Az utóbbi 1 évben nem nagyon kívánta a szexet,én kérdeztem mi a baj,azt mondta h hullafáradt.(kórházban dolgozik,és tényleg rengeteget.)Pár napja azzal fogadott h el akar menni.kiderült h van a munkahelyén egy 19 éves srác akivel 3 nap után eljutottak a csókig.. Rákérdeztem,hozzám már nem vonzódik. Elment,de nem akar szakítani,adni akar esélyt h visszahódítsam m nagyon szeret,és hiányzom neki..Szeretné ha velem lobogna újra a láng,+beszéltük mik a problémák,most ott tartunk h szeretne velem randizgatni h hátha sikerül rendbehozni m neki is fontos a közös életünk.Csak az a baj h ezzel a sráccal is találkozik hogy rájöjjön mit szeretne.. Mit tegyek? Szeretem!
2009. okt. 14. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz ez felháborító. Azt kéri tőled hogy törd magad a kegyeiért, próbáld meghódítani, lovald bele magad érzelmileg úgy, hogy lehet a végén azt mondja, bocs mégsem. Ez az eset már velem is megtörtént, mondjuk ott nem volt harmadik fél. Azt mondtam a lánynak, hogy én mindent megtettem a kapcsolatért és belefáradtam abba hogy újra meghódítsam, gondolkozzon és mondja meg mit akar. Soha nem szakítottunk, de vége lett.

Nem tudok igazán jó tanácsot adni, de ha futsz utána az nem változtat semmit az érzésein, csak neked fog sokkal jobban fájni ha vége lesz. Ha ő akar látni találkozz vele, ha nem, akkor fogadd el.

2009. okt. 14. 21:37
 2/15 anonim ***** válasza:

Lány vagyok,de ez nekem is kicsit sok. Berakott téged talonba,ha esetleg a másik sráccal nem jönne össze,akkor lehessen kihez visszamenni.Szánalmas és sértő,hogy lejáratja a női nemet. Mi az,hogy azt akarja,hogy hóditsd meg? Egy párkapcsolat,ha ellaposodik,abban mind a két fél hibás,nem csak te,ő is.Vagyis itt nem az a megoldás,hogy körbeudvarold,hanem,hogy megbeszéljétek,hogy kinek mire lenne szüksége,mi az,ami hiányzott,mi miatt jöhetett a képbe egy harmadik és hogy ki min tudna változtatni azért,hogy újra boldogok legyetek.

Ne csinálj hülyét magadból.Mondd el neki,hogy csak akkor vagy hajlandó törni magad a kapcsolat rendbe tételére,ha rajta is ezt látod és ahhoz elég,ha ketten vagytok,nem kell ide harmadik.Ha pedig neki ő kell,akkor viszlát!

2009. okt. 14. 21:47
 3/15 A kérdező kommentje:
Márpedig látni akar,m az első nap után hívott és sírva kérdezte h hazajöhet e? Psze h igent mondtam de amikor másnap este hazajött,ahelyett h romantikáztunk volna(m erre vágyott)rátámadtam a kérdéseimmel.. Erre úgy döntött h inkább a szüleinél gondolkodik 1edül. Visszament de arra kért h hódítsam vissza. Kivagyok...
2009. okt. 14. 21:49
 4/15 anonim ***** válasza:
első vagyok, pont erről beszéltem, csak élteti benned a reményt, ahelyett hogy döntene. Képzeld el mekkora koppanás lenne néhány romantikus nap után, amikor bejelenti, hogy nem téged választott.
2009. okt. 14. 21:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Persze átbeszéltük h mindkettőnknek tenni kell érte,de nem értem h mit akar a harmadiktól!Nagyon dühös vok ezért!De nekem fontos azeddigi életünk,a terveink,és azt mondja h neki is..
2009. okt. 14. 21:55
 6/15 anonim ***** válasza:

21:47-es vagyok: Nagyon kiborít ez a csaj.Nem romantikázni kell,mert azzal csak a szőnyeg alá söpritek a gondokat.Igenis gond van és ezt meg kell beszélni.Ő nem képes szembe nézni azzal,hogy ő is hibás lehet,nem csak te,inkább meg sem hallgat téged,csak lelép,ezzel is zsarolva,ha nem akarod elvesziteni,akkor teperj. Nevetséges! A szVrkupacra nem lehet romantikát építeni,problémamegoldás kell és ehhez szembe kell nézni velük,neki is és nem rád áthárítani a felelősséget.

Komolyan,ritkán mondok ilyet,de legyél férfi,határozott és mondd el neki,hogy együttműködést vársz tőle és nem vagy hajlandó elimserni,hogy csak a te hóditásod hiánya volt a gond,igenis tegyen érte ő is,hogy NEKED is jobb legyen.

2009. okt. 14. 21:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Elsőnek: azt hiszem nagyon összetörnék,és félek h olyan dolgokat tennék amit utólag nagyon +bánnék!
2009. okt. 14. 21:58
 8/15 anonim ***** válasza:
21:47-es vagyok megint: most olvastam az újabb kommentedet.Tehát besértődött azon,hogy te kérdőre merted vonni,hogy van valaki más az életében. Újra csak azt tudom mondani,hogy nevetséges! Teljesen jogos,hogy nem vagy hajlandó lenyelni az új srác jelenlétét.Arra apellál,hogy szereted,hiányzik majd neked és könyörögni és körbe udvarolni fogod,ő pedig addig játszhatja a "jaj nem tudom mit akarokot",míg akarja,vagyis mig meg nem unja a másik srácot.Kiborító a csaj nagyon!
2009. okt. 14. 22:00
 9/15 A kérdező kommentje:
21:47nek tudja h vele is baj van,és ezeken változtatni is akar h legyen értelme a közeledésnek..
2009. okt. 14. 22:01
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen,ennek a kis takonynak a szerepét nem nagyon értem.Rendben h ahhoz kellett h kijöjjön a baj,de ha újra velem akar lenni ahhoz minek kell folytatni?
2009. okt. 14. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!