Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszek el neki semmit sem? Miért gyanakszom mindenre?

Figyelt kérdés
Nem sűrűn találkozunk,és én az utóbbi időben gyanakvó lettem,pedig azt mondja semmi okom sincsen rá.Nem értem magamat sem mitől van ez.Ha nem ír,vagy nem olvassa el az üzenetemet már robbanok.Eddig ezzel semmi gond nem volt.Miért van ez?

2013. jún. 28. 20:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha nem beszélünk nagyon rossz,eddig nem igényeltem ennyire.Megy valahova nem hiszem el,kételyek gyötörnek.Nem értem magamat.
2013. jún. 28. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Féltékeny vagy, paranoiás, és valószínűleg nem bízol meg teljesen benne.
2013. jún. 28. 20:50
 3/8 Bruce_Wayne ***** válasza:
idővel ez mindig előjön az emberből,amikor elkezd "monopolizni" és az elméje úgy dönt kisajátította a másik felet,megjelenik a féltékenység és annak minden formája.Kezdd el irányítani a gondolataid, ha tényleg úgy érzed megbízhatsz benne,nincs miért aggódnod.Ellenben ha folytatod a paranoiád,akkor akár tönkre is teheted a kapcsolatot ezzel.
2013. jún. 28. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez azóta van,hogy azt mondta komolyabbra is fordulhatna kettőnk között a dolog.Eddig nem így volt.
2013. jún. 28. 21:06
 5/8 Bruce_Wayne ***** válasza:
erről beszélek.Onnantól érzed magadénak,és úgy tekintesz rá mint saját tulajdonod.Pedig valójában mi változott? Semmi...a gondolataidon kívül.
2013. jún. 28. 21:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Mi az okos megoldás?Hogyan tudnám féken tartani magamat,mint előtte?
2013. jún. 28. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Én erre csak annyít tudok mondani: A bizalom szeretet, a szeretet pedig bizalom.

Ha nem bízol benne eléggé, akkor tulajdonképpen nem szereted őt eléggé...

Ezen gondolkozz el!

2013. jún. 30. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem bízol benne, rakjál a párodra erényövet. Lehet hogy még izgatná is :D ( Engem tuti! )
2013. jún. 30. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!