Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a magas fokú féltékenykedés? Valami kézenfekvő praktika, tanács?
Oké,aláírom,volt olyan,h valóban volt alapja a féltékenykedésnek,de megbocsájtotta,tiszta lappal indulnunk...
De aztán,hazaér a párom a munkából,leül,ellenőrzi a számítógépen az előzményeket,ellenőrzi a facebookomat,sőt ez utóbbiba észrevettem h velem párhuzamosan be van lépve a telójáról,amit tagadott,de egyértelmű volt,mert egy konkrét levelezésbe volt bent,ellenőrzi a telefonomba a hívásnaplót,az üzeneteket,és akkor ha mind ezzel végzett este számon kér...hozzáteszem,ezt a gépen nem csak én használom,szóval az egész család után nyomoz...ha megyek v hova,percenkén értesítenem kell,h épp hol vagyok,mit c csinálok,ha boltba vásárolok,minden forintról el kell számolnom....már a hajamat tépem,nem bírom tovább,lekódoltam a wifinket,a telómat,a laptopomat(ezt régóta kódolom)és akkor számon kér,h mire fel kódolom a saját laptopomat....
Egész nap alig mozdulok ki,2 kis gyerekkel vagyok itthon,boltba,hivatalos ügyeket,sógornőmékhez megyek el,heti 1-2 alkalommal....ő törölgethet a saját dolgaiból mindent,ő mehet oda ahova akar,az én nevem ilyenkor kuss...én csak rakjak elé kaját,mosott ruhát,cigit,hagyjuk őt pihenni,ha olyanja van,szeretkezni akar...heti 4 napot dolgozik...alszik délután,én soha nem pihenhetek,álljak vigyázzba....szóltam neki szépen,üvöltözve,nem értett belőle...
"Az a nyavalyás FaceBook, rengeteg kapcsolatot tesz tönkre, vagy legalábbis nagyon sok vita van miatta. Nálunk is amiatt voltak az állandó viták, veszekedések. Megoldottuk hamar, töröltem az én fiókomat, nála átírtuk a nevet, közös oldalunk van már."
Nem értettem ezt soha. Ennyi magánszférája se lehet az embernek? Ha nincs bizalom,akkor minek vagytok együtt. A nyavalyás fb nélkül is meg tudnak csalni. Engem nem érdekelt soha a párom fb fiókja,emailjei,jelszavai. Mindig meg van nyitva minden,szoktam a gépét használni,de soha nem néztem bele,mert van bizalom,és tisztelem annyira,hogy nem kutakodok utána. Telefonjába se turkálok.
Itt nem a bizalomról van szó a FB-al kapcsolatban. A problémák akkor kezdődnek, mikor a drága, aranyos ex, aki ki lett vágva már jó pár éve oda biggyeszt egy megjegyzést, hogy "jaj, ezzel a nővel jársz?" Vagy mikor a drága ír neked is egy levelet, hogy "csodálkozom, hogy veled van, mert azt mondta, hogy neki csak a szőkék jönnek be..." Hibát követsz el, válaszolsz (méregből), megkérdezed, hogy mi a problémája, esetleg beszéljük meg személyesen, de jobban örülnék neki, ha nem foglalkozna velünk, hanem inkább saját magával, ne járassa már le magát. Erre ír egy olyat, hogy ő még mindig barátkozik a párommal, ha találkoznak leülnek egy kávéra, és nemrég még fel is hívta őt a párom, hogy menjen el vele kirándulni a tengerpartra. Mikor megkérdeztem a páromat, hogy miért nem mondta el, hogy találkozgat az exével, és mi az hogy vele akar menni tengerhez, a párom fel volt háborodva, hogy ez mekkora egy idióta, hogy évek óta nem is találkoztak. Majd elkezd róla mesélni, hogy volt, mi volt, ezzel még rátéve pár lapáttal, mert nem túl jó érzés hallani, hogy akit szeretünk imádunk, valaha másba volt szerelmes.
Hiába bízol, egy idő után betelik a pohár. Hiába mondogatod magadnak, hogy csak be akart kavarni, hogy rosszul érzed magad, hogy ne legyetek boldogok, a kisördög már ott motoszkál benned. Furdal a kíváncsiság, hogy vajon írogat még? Jelentkezett azóta? Vagy a párom csak nem akarja elmondani, hogy ne legyek mérges? Tényleg a szőkék tetszenek neki? Akkor miért velem van, ha én nem vagyok szőke?... A rosszakaró nagyon könnyen eléri a célját, és nehéz küzdeni ellene. Nagy lelki erő kell hozzá.
Nem kívánom neked kedves utolsó, hogy átéld ezt a poklot valaha is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!