Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egyáltalán nem féltékeny rám. Talán nem szeret? Mit tegyek?
Egy picinek kellene lennie, ha tényleg szeret. Lehet, hogy van is, csak jól titkolja :) Mindenesetre ne próbáld meg kihozni belőle, annak csak rossz vége lehet!
A másik véglet: volt egy barátom, akit nem szerettem, de vele voltam, hogy ne legyek egyedül. Úgy gondoltam, hogy ha viszik, hát menjen csak, legalább nem nekem kell kimondani, hogy vége... Mocsok nagy szemét voltam, az már igaz. Szánom-bánom, de ez van. Most aztán már kapom is vissza a sorstól kamatostul...
Nem akarlak megijeszteni, meg semmi, csak gondoltam rávilágítok erre is.
Azért a pasikban is van ám büszkeség... Lehet hogy van benne féltékenység, csak nem vallja be.
Az én férjem is , mikor még csak együtt jártunk, 1szer csinált jelenetet az egyik pasi osztálytársam miatt akivel jóban voltam, és együtt látott minket kisétálni a buszmegállóba. Se előtte, se utána nem volt ilyen. Egyből láttam hogy féltékeny, nagyon nehezen, de végül bevallotta, hogy féltékeny volt...:)és ez 8 hónap után történt, nem a kapcsolat elején.
Egyébként meg, én éltem őrülten féltékeny pasival kapcsolatban, nagyon sz.r hidd el, ne akard!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!