Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy, a fiúk többsége nem értékeli az olyan nőket akik szeretik Őket és törődnek velük mért nem jó ez miért kell helyette az egy éjszakás kaland?
Én nem igazán kedvelem az egy éjszakásokat, pedig lehetőségem lenne rá, mert jó pasinak tartanak, sok nőnek, lánynak tetszek.
26F
ezt tőle kellett volna megkérdezned,
nézd lehet neki ez kellett, ehhez semmiköze a kinézethez, N
Volt régebben egy olyan helyzet a kapcsolatomban - már 3 évesek voltunk -, amikor nagyon nem volt jó a dolog. De szerettem.
Volt egy csaj annak idején, akit már nagyon régóta láttam a buszon. Eszméletlen jól nézett ki, láttam hogy tetszem neki. Kicsit Megan Foxhoz hasonlót kell elképzelni, csak mediterránabb típust.
Ebben az időszakban ő ült le mellém a buszon - leszólított - és beszélgettünk. A végén simán elkérhettem volna a számát (nem vagyok egy félős gyerek), és mehettem volna másnap a randira. Miért nem kértem el? Mert szerettem a barátnőmet a problémák ellenére is. Ilyen egyszerű a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!