Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik hogy wele legyek? Nem hiszem h a 11 év sok lenne.

Írni sem tudsz rendesen,hová akarsz még pasizni :D? De amúgy igenis IGAZA van a szüleidnek...Gondolkozz már..ahogy egy előttem kommentelő is írta,hogyha annyira szeretne akkor legalább beszélne a szüleiddel,és bebizonyítaná,hogy nem csak ágyba akar vinni,akármennyire is pikkelnek rá....Amúgy szerintem addig van közös témátok,amíg:
-Le nem fektet
-Meg nem unja a próbálkozást
Aztán szevasz,többet keresni sem fog...Jah és egy 25 évest szerinted mégis mi fogja meg egy 14 évesben? Minden tekintetben éretlen még egy 14 éves gyerek...Szóval ne bizonygassad itt senkinek hogy mennyire szeret...És az hogy a szüleid közt is 11 év a korkülönbség SEMMIT nem jelent...Gondolj már bele,szerinted amikor megismerkedtek akkor anyukád 25 volt,apukád meg 14? Hát én nem hinném..Idősebb korban már nem számít sokat az a 11 év...Úgyhogy gondolkozzál el szépen ezen az egészen...

Én nem vagyok konzervatív, és csak egy kicsivel vagyok nálad idősebb. Már bocs, de szerintem az, ahogy itt írsz, sokat elárul rólad ( h, wele, stb) de ez a magánproblémám.
Igazat adok anyukádnak. Lehet, hogy köztük is ennyi a korkülönbség, de úgy mégis: apud 14 volt, amikor "összejött" anyuddal? Gondolom nem.
Ez a srác, sőt inkább férfi, egy könnyen megkapható kiscsajt lát benned, akivel majd jól eldicsekedhet. 25 évsek férfiak általában nem 14 éves lányokba szerelmesek.
Ja, az öngyilkosság mire lenne megoldás? Nem hinném, hogy ennyire szereted. Szerinted ő meghalna érted?
Ha meg tényleg ennyire szereted, akkor gondolj arra, hogy ha meghalsz nem láthatod többet.
Én ezt gondolom, persze nem dönthetünk helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!