Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik hogy wele legyek? Nem hiszem h a 11 év sok lenne.

Mert féltenek, azért nem engedik.
És valószínűleg valóban csak a szexre kellenél neki akármennyire is az ellenekzőjét mondja.
És isten szerelmére, a velét nehogy "w"-vel írd mégegyszer...

Én 20 éves vagyok és szerintem sem kéne. Tudom, hogy most dúl a szerelem,meg szeretitek egymást, de szerintem csak kihasznál, ne legyél naív. 14 éves vagy,mire 20 leszel ő 31. Nem kevés idő, én nem mennék bele. Nem lebeszélni akarlak róla, de te is tudod, hogy nem menne így sokáig. Az én vőlegényem 23 éves, de én soknak tartom ezt is. Nemhogy 11 évet. A szüleidnek igaza van, most még hallgass rájuk, hidd el én is azt mondtam 14-16 évesen, hogy mennyire igazam van, de késöbb rájöttem, hogy nem is volt. Csak óvni akarnak, megromlik velük a kapcsolatod,ezt akarod? Jó szereted, de ha őszinte vagyok hozzád, szerintem még nem kéne ezzel foglalkoznod. És ha terhes leszel?-mert benne van a pakliban, gondolom, nem csak beszélgetni akar. Mit csinálsz, akkor is melléd fog állni a barátod?
Az meg akkora hazugság, hogy ő vár rád, nehogy bedőlj neki. Elmúltál már 14? Ha nem akkor ez pedofília, börtönbe is kerülhet a barátod, ha nem múltál el 14 éves. Szerintem hagyd inkább keress, hozzád való fiút, ha annyira barátot akarsz. Egyépként mindenki ezt fogja írni, mint én, legalábbis hasonlót. De te is tudod, hogy igazuk lesz, meg a szüleidnek is. Ha az én lányom lennél, tegyük fel, én sem engedném. Annak meg, hogy apukád figyeltet, szerintem alapja kell, hogy legyen. Nyugodtan lepontozhatsz, de ebből semmi jó nem fog kisülni. Ha igen, sok szerncsét hozzá.

biztos a sok w betű miatt :)
Ha bármeddig képes rád várni, semmi gond, szerintem 2-3 év múlva már anyuéknak sem lesz kifogása

Helyes. Hosszában vágd majd az ereidet, ne keresztbe, mert hosszában hatásosabb!
Amúgy csak neked csak most megsúgom:
A "bármeddig várok rád" = 4 hét után heti 3x felhozná a sex témát és amilyen kis buta vagy 2 hónap után már torokra vennéd a f@szt.

14-40-es vagyok
Hidd el, akik normális választ írtak, azok segítő szándékkal írták, nem bántásból, csak ők lehet, hogy többet tapasztaltak, mint te. Én nem tapasztaltam semmit, nekem egy van 4 éve, most már vőlegényem, 16 éves voltam ő 19 mikor minden volt, neki is nekem is. De mai fejjel még vártam volna míg 18 nem leszek. Tudom, hogy most azt hiszed mindeni ellened van, de hidd el megvédeni akarnak otthon is meg mi is, hogy ne csinálj olyat, amit késöbb nagyon nagyon megbánnál. Remélem érted, most hiába írom neked, hogy kamaszkor, mert unalmas már, nekem is az volt, azt hittem, mindennel csak szekálnak, de nem, lehet, hogy nem épp a helyes dolgot mondják a szüleid is,meg itt is, de nem akar neked senki rosszat. Hidd el. Majd késöbb belátod te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!