Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még nem sikerült találnom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem sikerült találnom egy nőt sem, akit érdemesnek találtam volna egy kapcsolatra, ugye ezek nem nagy igények?

Figyelt kérdés

25 vagyok lassan... A szüleimnek még senkit se vittem haza, hogy "ő itt a barátnőm".

Nincsenek szerintem nagy igényeim, a külsőségekre nem térek ki, mert mindenkinek más tetszik.

Nekem alapvető dolog, hogy a lány:

- ne dohányozzon

- ne legyen közöttünk nagy műveltségi különbség

- ne legyen trágár (ciki, ha többször b*zdmegozik mint én)

- legyen nőies

- legyen hűséges

- legyen őszinte

- NE HAZUDJON! (sajnos a nők rengeteget hazudnak)

- legyen meg benne az alapvető háziasságra való hajlam

- legyen véleménye

Hirtelen ennyi.

SOHA nem találtam még olyat, akiben ezek meg lettek volna.

2013. jún. 25. 22:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim ***** válasza:
Elárulom kedves kérdező, hogy az érzelmi intelligenciája, nem attól lesz magas valakinek ha a saját érzésein tud uralkodni, ahhoz ennek a dolognak SEMMI KÖZE! Igaza van az előtted szólónak, az érzelmi intelligencia abban mutatkozik meg hogy hogyan kezelsz másokat, és az a szép hogy annyira tudatlan vagy hogy ugyanezt leírtad te is, tagadva az előtte lévő állítást. Szóval azt hiszem tényleg levehetjük rólad a kezünket te csupán vitatkozni akarsz, és a normális embereknek (tehát nem a magadfajtáknak) nincs szüksége a felesleges idegességre. Az is elárulom kedves kérdező, hogy valószínűleg azért nem volt még normális barátnőd mert csak azzal vagy kedves akit szeretsz, tehát randizol egy lánnyal, még nem tudod hogy milyen, (megfelel-e a pontjaidnak vagy sem) és te nem vagy kedves vele, mert még nem ismered még nem szereted, ezek után, meg várod hogy összejöjjön veled. Én nem azt mondom kedves kérdező, hogy magasak az elvárásaid, hanem azt hogy ha ilyen lányt nem találsz, de találsz olyat aki ezek közül 2nek 3nak nem felel meg akkor ne utasítsd el hanem változtass rajta, ha szeret téged, fog változni, mert minimális erőfeszítések kellenek hozzá. Ezek szerint viszont nálad ott a gond, hogy nem tudod elérni hogy szeressenek téged a lányok. Az olvasottak alapján.. meg is értem őket. Valamint, ugye nem csodálkozol hogy egy mérnöki szakon, gondolom ezzel a tudományággal foglalkozó egyetemen kevés házias, nőies, nem dohányzó lányt találsz akik nem sokkal de kicsit butábbak nálad (mert akik lányok és ilyen egyetemre járnak biztos hogy értelmesebbek műveltebbek és okosabbak nálad (sokkal) és rögtön TE nem felelsz meg a pontodnak miszerint ne legyen köztetek nagy különbség) Nem tudom miért tartasz naivnak, én egyszerűen ilyennek ismerem a környezetemet, ez nem naivság kérdése, és valóban nem voltam még egyetemista de a barátom egyetemre jár, és az ő baráti körében sok művelt, értékes és kellemes személyiségű lánnyal találkoztam már. Ráadásul beszéltem már vele erről, hogy miért velem van, ők nálam mindenben jobbak, és azt mondta hogy 2 okból, mert egy férfinek szüksége van arra hogy felnézzenek rá és ezek a lányok nem tennék, mert nem lenne okuk rá, a másik ok pedig hogy egy nőnek is szüksége van arra hogy felnézhessen a férfira, így azok a lányok nem éreznék jól magukat vele. Azt hiszem kedves kérdező, azért nem találsz ilyen lányt, mert ha találtál az ilyen lány képtelen volt rád felnézni, sőt kifejezetten lenézett a jellemed miatt ez pedig nyilván bántotta az önbecsülésedet hiszen kinek nem bántaná. Ezek szerint nem magasak az elvárásaid, ha ezeket úgy várod el, hogy benned kevés hibát találni, de egy ilyen önfényező, öntelt, szánalmas ember, mint te kedves kérdező, ne próbáljon meg ilyen nővel kapcsolatot létesíteni, mert ő fogja nagyon meginni a levét. 18/L
2013. jún. 26. 10:35
 112/121 A kérdező kommentje:

"Az is elárulom kedves kérdező, hogy (...) te nem vagy kedves (...)"

Erre a hatalmas logikai bukfencre, hogy voltál képes? :)))

A többire nem is reagálok, mert előítéletes fröcsögés az egész. Fogalmad sincs, hogy viszonyulnak hozzám a nők.

2013. jún. 26. 10:55
 113/121 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező teljesen feleslegesen vitatkozol Endless Route-al, mert kb mindenben igaza van veled szeemben (Elolvastam az összes választ), az írásából látszik, hogy a személyiségéi feltételeknek megfelel.

Ez az egész egyetemes cucc baromság, tényleg csak megemlítette egyszer, hogy egyetemre jár erre te a válaszaidat rögtön erre öszpontosítottad, nem arra amit utána írt. Egyszerűen képtelen vagy elfogadni más véleményét ami nem az mint a tied. Erre csak akkor lenne jogod ha ismernéd a világ összes emberét és jártál volna az összes egyetemre.

Ha jól emlékszem te írtad, hogy mérnöki szakra jártál, lehet én vagyok a hülye, de az nem éppen az a szakma ahova sok értelmes és kultúrált nőt képzelek el, lehet volt ott pár nő, de szerintem a nagy részük férfi volt és ha egy ő össze van zárva x ébig férfiakkal akkor akaratlanul is, de hasonúl hozzájuk, talán ezért láttál az egyetemen annyi b*megoló csajt.

Endless Route azt írta olyan egyetemre jár, ahol azt tanítják, hogy kivegye a szövegből milyen vagy, ezt valami pszihológiai vagy bölcsész szaknak tudom elképzelni (nem vagyok otthon a témában, lehet tévesek a o fogalmaim), ott azért a nemek aránya erősen különbözik egy mérnöki szaktól. ÍGy biztos bőven akad ott elég sok értelmes csaj, elvégre ő is megfelel a kritétiumaidnak.

Utolsó szó: Nem vagyok egy nagy tapasztalt kan akinek megvolt a vros összes nője, de kevés olyat ismerek akiket elvileg te. (Az ilyen iqharcos p*csáktól tekintsünk el)

Azt is észrevettem, hogy te ösztönösen beleköttöttél mikor csak segíteni aart, és kb kiforgattad a szavait, hogy beleköthess. Itt arra gondolok amikor írta, hogy "segítsen az akinek két anyja van", erre te azt vetted ki, hogy anyázott. Nos itt vagy igazam van, vagy te tényleg nagyon alacsony értelmezési képességgel rendelkezhetsz. A te érdekedben remélem az első igaz.

Azt nem értem, hogy mért vesződött veled ennyi oldalon át, én kb 4 válaszig bírtam volna. Ebből látszik, hogy bőven megfelel a pontaidnak ergó az elméleted már itt a Gykn is megbukott.

2013. jún. 26. 11:47
 114/121 anonim ***** válasza:
100%
* helyesírási és vesszőhibákért elnézést
2013. jún. 26. 11:55
 115/121 A kérdező kommentje:

Mivel olyan lelkiismerete vagyok, mint írtam ezért tartozom egy vallomással, mert már sajnálom azokat, akik tényleg segíteni akartak.

A kérdés eleve nem volt teljesen igaz, csak 70%-ban, mondjuk.

A viselkedésem direkt csapott át olyanba, amit megjegyeztetek. Kaptam majdnem 70 választ és senkinek sem esett le, hogy kamu az egész.

Veszélyes az internet, ne higgyetek el mindent kapásból.

2013. jún. 26. 11:56
 116/121 anonim ***** válasza:

Valóban fogalmam sincs hogy viszonyulnak hozzád a nők, de le merném fogadni hogy Mr. tökéletesért minden nő odavan és ő csak válogat közülük egyet kettőt, de azok is csak selejtek. Még jó hogy te tiszteled a nőket nem igaz? Amúgy ha abból indulok ki hogy Endless Route hogy viszonyul hozzád és én hogy viszonyulok hozzád az pont elég, ugyanis elmondtuk mindketten hogy mi megfelelnénk az elvárásaidnak, kettő egyedi vélemény alapján pedig már lehet következtetni az általános véleményre.

A kedves kérdező megszólítás, ironikus de úgy látom ez neked már egy nagyon magas iskola így ezt nem fejtegetem inkább, valamint tényleg nem tudsz értően olvasni ha abból a mondatból hogy "te nem vagy kedves vele, mert még nem ismered nem szereted" azt a következtetést vontad le hogy szerintem te nem vagy kedves. (Fogalmam sincs hogy az vagy-e vagy sem hiszen nem ismerlek)

2013. jún. 26. 12:04
 117/121 anonim ***** válasza:
Bocs, elfelejtettem odaírni hogy 18/L és azt hiszem nem az ironikus hanem a gúnyos szó a megfelelő kifejezés, ezt ezúton javítanám.
2013. jún. 26. 12:06
 118/121 anonim ***** válasza:
Na ezt a szép vallomást pl.: nem hiszem el :D de jó próbálkozás volt, és lássuk be úgy tűnik neked is leesett hogy most már csak annyit tehetsz hogy mented a menthetőt.
2013. jún. 26. 12:12
 119/121 A kérdező kommentje:

Miért menteném? Azt se tudjátok ki vagyok. Még ha névvel írtam volna ki, akkor megérteném az álláspontodat. De így full ismeretlenül ki előtt szégyenülnék meg?

Vicces, hogy egy kitalált személyiségnek akarsz tanácsokat adni és lejáratni annak ellenére, hogy nem is létezik. :)

2013. jún. 26. 12:15
 120/121 anonim ***** válasza:

arra válaszo5 már h mi értelme volt ennek?mások segítő készségét kihasználni.

Lehet h nem szégyenültél meg de a szegénységi bizonyítványt kiállítottad magadról,mellesleg egy szakit felkereshetnél,ártani nem ártana.

2013. jún. 26. 15:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!