Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudnék szert tenni ún. laza kapcsolatra az internet segítségével?
Figyelt kérdés
Milyen diszkrét módja lehet annak, hogy értelmiségi, nőtlen 30-40 év közötti férfit találjak?
Feladtam a normális kapcsolatok reményét, ezért szeretnék ún. laza kapcsolatot, de nem felelnek meg érzelmileg és értelmileg sekélyes emberek, mert én sem ezen a szinten vagyok.
(22/L)
2013. jún. 19. 22:29
1/11 anonim válasza:
Lefog fagyni az oldal annyi üzenetet fogsz kapni. Kösz szépen, pedig még kötekedni akartam a néppel:D
2/11 anonim válasza:
Hát kutatással hogy máshogy :) Fiatal vagyok az elvárásnak de azért a véleményem elmondtam :) 23/F
5/11 anonim válasza:
Sajnálom hogy ez a korosztály jön be neked... :)
6/11 anonim válasza:
nem csak 30 fölött vannak értelmiségiek. :)
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jelentkezzek a hirdetésedre, vagy inkább csak trollkodjak egyet.
8/11 anonim válasza:
Ha lazára kell miért fontos, hogy nőtlen legyen?
Módszer: társkeresőn beikszeled hogy 30-tól 40-ig keresel diplomás, nőtlen, okos, ügyes, jóképű férfiakat.
Aztán csakúgy mint itt, jönnek a levelek.
9/11 anonim válasza:
Nem te kérdeztél tegnap szexkapcsolat keresésről? Talán nem jelentkeztek elegen?
10/11 anonim válasza:
Ha már 22 évesen feladtad, akkor mi lesz később? A másik: értelmiségi 30-40-es és NŐTLEN, az ritkább mint az általad keresett fiatal, érzelmes és intelligens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!