Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan ember, aki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, aki az internet segítségével lelt úgymond élete párjára?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék arra is, hogy váratlanul alakult a kapcsolat vagy hosszas flörtölés után. Illetve milyen volt az első randi?
2011. febr. 22. 18:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Engem nem zavarna ha neten ismerkednék meg az egykori férjemmel, de eddig még nem jött össze. 15/L
2011. febr. 22. 18:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Én kicsit több mint egy éve ismertem meg egy társkeresőn az életem párját. Tudom, hogy ő az igazi és minden tökéletes. Nővérem úgyszintén neten (chaten) ismerte meg a férjét, szóval van rá esély, csak nagyon szerencsésnek kell lenni, és nagyon odafigyelni, mert azért neten ismerkedni nagyon veszélyes. Párommal a társkeresőn kezdtünk el levelezni, majd egy hónap elteltével találkoztunk és az első randin meg is volt a csók, és az az érzés, hogy uram atyám hol voltál eddig... :) 24N
2011. febr. 22. 18:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egykori férj, 15 évesen? :)

Én személy szerint nem interneten találtam meg, de vannak olyan ismerőseim, akik igen... többek között egy ingyenes online játék kapcsán.

2011. febr. 22. 18:16
 4/13 anonim ***** válasza:
mint pölö wow?:D
2011. febr. 22. 18:17
 5/13 anonim válasza:
Nem tudom hogy életem párja-e, de a jelenlegi párommal lassan másfél éve együtt vagyunk és szeretjük egymást. Yahoo Messengeren beszélgetünk úgy kb. 1 hónap de lehet hogy többet, majd elhivott randira. Első randi után nem lett folytatás, de pár hónap múlva újra találkoztunk és akkor minden jól alakult és azóta is együtt vagyunk. 16/L
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is egy társkeresőn ismertem meg a páromat. Nagyon jól megvagyunk lassan 2éve. Már tervben az eljegyzés is. :D

25/F

7/13 anonim ***** válasza:
Én ötödik éve vagyok együtt párommal, kb 6 éve ismerem, de abból az elején több, mint 9 hónap kizárólag netes ismeretség, személyes találkánk csak ezután volt. Gyakorlatilag azóta együtt vagyunk, bár már előtte néhány hónappal is szorosabb kapcsolat volt köztünk. Hónapokig képet sem láttunk a másikról, egy online játékban ismerkedtünk meg. Szinte minden nap "beszélgettünk" 1-2 órát, volt, hogy egész hajnalig. Mire tényleg találkoztunk, már nagyon jól ismertük a másikat, és csalódás sem ért ilyen szempontból egyikünket sem. Én részemről hónapokig semmiféle kapcsolatot nem akartam, csupán egy "ismeretlen ismerős" volt számomra, de aztán másképp alakultak a dolgok. Tulajdonképpen amikor találkoztunk, akkor sem akartam komoly kapcsolatot, de az lett belőle. Előnye, hogy az első néhány beszélgetés külsőségek nélkül, felszabadultan, őszintén folyik, mert nincs meg a személyes találkozás miatti görcs, félelem. Mindkét fél könnyedebb. Jobban megismerhetjük egymást, mintha találkozunk ugyan, de semmi értelmeset nem csinálunk. Személyesen a kapcsolat elején főleg nehéz kitárulkozni, ezért csak általános dolgokról van szó, arra van igény, mindkét fél félti a kis magánéletét. Így ilyesmiről nincs szó. Hátránya, hogy bárki bármit állíthat magáról, és rengeteg a csaló...
2011. febr. 22. 18:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Én (27N) neten találtam rá, egy közösségi portálon bejelölt s én gondoltam, h igggen igggen. Én Erdélyben ő Olaszországban, a bánat gondolta, hogy valami lesz belőle. Engem itt tartott az egyetem, úgyhogy fel sem merült bennem, hogy elmennék oda, vagy valahova szerencsét próbálni :). Kb 3 hétig beszélgettünk messengeren, aztán eljött hozzám (itt volt 3 napig), utána elmentem én hozzá (2 hétre). Ezután eltelt kb. egy hónap és ideköltözött hozzám, azóta is együtt vagyunk és nagyon jól megvagyunk, ez azt jelenti, hogy 17 full együtt töltött nap után összeköltöztünk :)) én akkor 24 éves voltam, ő 23 volt és ennek már 3 éve. Nekem is és neki is ez az első ilyen hosszú kapcsolatunk, tervben van az esküvő, meg a babák is, amint elő tudjuk kettecskén teremteni rá a pénzt.
2011. febr. 22. 18:24
 9/13 anonim válasza:
Hát én a mostani barátommal ismerkedtem meg véletlen volt de én annyira örülök ennek a véletlennek és tényleg nem számítottam rá,és nem is gondoltam,hogy lesz belőle valami.Aztán beszélgettünk 1 évig majd találkoztunk és teljesen beleszerettünk egymásba.Pár hónap múlva azt mondhatom,hogy 1 éve együtt vagyunk :)
2011. febr. 22. 18:32
 10/13 anonim válasza:
Előző vagyok...És hosszútávra tervezünk,most tudom ezt nem lehet előre megmondani ,de remélem így lesz. Egyébként mindjárt 16/l
2011. febr. 22. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!