Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még nem sikerült találnom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem sikerült találnom egy nőt sem, akit érdemesnek találtam volna egy kapcsolatra, ugye ezek nem nagy igények?

Figyelt kérdés

25 vagyok lassan... A szüleimnek még senkit se vittem haza, hogy "ő itt a barátnőm".

Nincsenek szerintem nagy igényeim, a külsőségekre nem térek ki, mert mindenkinek más tetszik.

Nekem alapvető dolog, hogy a lány:

- ne dohányozzon

- ne legyen közöttünk nagy műveltségi különbség

- ne legyen trágár (ciki, ha többször b*zdmegozik mint én)

- legyen nőies

- legyen hűséges

- legyen őszinte

- NE HAZUDJON! (sajnos a nők rengeteget hazudnak)

- legyen meg benne az alapvető háziasságra való hajlam

- legyen véleménye

Hirtelen ennyi.

SOHA nem találtam még olyat, akiben ezek meg lettek volna.

2013. jún. 25. 22:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 A kérdező kommentje:

LOL

Még mindig az egyetemnél tart. Egyem azt a pici sebzett szívedet.

Kiírtam 9 pontot, pár válasz után ott tartottunk, hogy aljadék vagyok. Látod a kapcsolatot a kettő között??? Mert én nem.

2013. jún. 26. 00:59
 102/121 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmi intelligencia abban mutatkozík meg ahogy másokat kezelsz.
2013. jún. 26. 01:00
 103/121 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem. Az érzelmi intelligencia az, hogy hogyan tudod a saját vagy másik érzéseit kezelni.
2013. jún. 26. 01:02
 104/121 anonim ***** válasza:

Komolyan ennyire nehéz agyad van, vagy most már csak direkt csinálod?!

A cinikus hangnemed is mutatja a színvonalad. Azért hoztam fel az egyetemes dolgot, mert TE KEZDTÉL EL KÖTEKEDNI VELEM ANNAK A KAPCSÁN. Egészen addig én próbáltam neked normális válaszokat adni.

A többieknek volt igazuk, akik már sokkal hamarabb beléd kötöttek, úgy látszik még mindig nem tudok elég jól átlátni a szitán.

2013. jún. 26. 01:03
 105/121 A kérdező kommentje:
Na látod, itt az ideje normális egyetemista fiúkkal foglalkozni. :)))
2013. jún. 26. 01:04
 106/121 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, hogy ki milyen egyetemre jár.
2013. jún. 26. 01:05
 107/121 A kérdező kommentje:

Addig nem nyugszol míg nem a tied az utolsó szó?

Eléggé felelőtlen, így vizsgaidőszak közepette tanulás mellett egy bunkóval foglalkozni.

2013. jún. 26. 01:07
 108/121 anonim ***** válasza:

Nekem nem megterhelő írogatni neked, mivel adja magát minden, gondolkozni sem kell. :)

A vizsgaidőszaknak pedig történetesen egy nap múlva vége, ha ennyire kíváncsi vagy rá.

2013. jún. 26. 01:09
 109/121 anonim ***** válasza:
92%
Endless Route, hagyd, azt hiszi különleges egyéniség, de közben csak egy frusztrált mérnök, aki nem bírja elviselni, hogy hiába tud fejben hármas integrálni mégis a béka segge alatt van az EQ-ja és 25 év alatt csak képen látott nőt.
2013. jún. 26. 01:13
 110/121 anonim ***** válasza:
93%
Valószínű, hogy tényleg valami ilyesmi áll a háttérben. Csak azt nem értem, hogy miért azzal kell ész nélkül kötekedni, aki normálisan szólt hozzá, sőt, valamilyen szinten egyet is értett vele. :D Mind1, ő szerepelt le szerintem mindenki előtt, aki olvassa azt, ami ez alatt a kérdés alatt megy, nem pedig én...
2013. jún. 26. 01:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!