Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet feldobni egy 5 éves kapcsolatot a külsőm megváltoztatásával?
Elkezdett kicsit laposodni a kapcsolat és szeretnék változtatni magamon, hiszen ez elmúlt 5 évben szinte semmit nem változtattam a külsőmön. Most elkezdtem sportolni, feketéből világos barna hajat szeretnék, esetleg sötét szőkét,szexisebb ruhákat vettem, hátha ezzel újra fellobanthatom a párom érzéseit. Szerintetek?
L/22
Igen jó ötlet...biztosan tetszeni fog a párodnak!
de azért még sok mindennel fel lehet dobni: menjetek el oda ahova régen jártatok, készítsetek vicces fotókat stb.
Ha 22 vagy, akkor 17 évesen jötettek össze. Kb.
Javaslatom mielőtt késő lesz: Szakítsatok egy évre. Mindketen szexeljétek ki magatokat. Győződjetek meg róla, hogy igen, őt akarom gyerekeim apjának, jól választottam 17 évesen. Aztán amikor mindenki megnyugszik, csinááljatok sokgyereket, hogy legyen aki a nyugdíjatokat fizeti.
Semmiképp se erőltesd.
sokat segit majd,az tuti.szemelyes tapasztalat.
de a kozos idotoket is egy kicsit felkell dobni es a sexet is.
Persze nem elég a külső. De mi belsőle teljesen megvagyunk elégedve egymással, ezért is nem a belső természetemet szeretném megváltoztatni. Szakítani biztosan nem fogunk, mert egy hetet sem bírunk egymás nélkül... meg ne haragudj, de milyen már az, hogy szereti egymást 2 ember aztán össze-vissza szexel mással! Sztem ezzel pont, hogy eltaszítani lehet a másik felet nem fellendíteni a szerelmet.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!