Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 napra utazok a barátomékhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 napra utazok a barátomékhoz, és cikinek érzem úgy kakilni, hogy ő is "ottvan". Mit tegyek?

Figyelt kérdés
ő is volt már nálunk 3-4 napra, és ő nem csinált problémát ebből, de én akkor sem bírtam úgy, hogy tudtam, hogy vhol ottvan, és a végére már nagyon fájt a hasam. és most félek, hogy mi lesz. Ti hogy oldjátok ezt meg? Ti is cikinek érzitek? Egy fiúnak nem kiábrándító? köszi a válaszokat
2009. okt. 13. 20:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon zavar, próbáld meg akkor elvégezni a dolgodat amikor ő alszik. :) Az én barátnőm csak emiatt szokott korábban felkelni, annak ellenére, hogy tudja, hogy engem ez nem zavar és nem tartom cikinek. 19f
2009. dec. 2. 13:30
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Én erre mindig ezt mondom: Aki eszik sz@rik:)
2009. dec. 2. 14:56
 23/32 anonim ***** válasza:
80%
Inkább a puki/kaki jöjjön ki, mint az orvos !!!!!!!
2009. dec. 2. 15:11
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki? Eddig is szartál, most is szarsz, ezentúl is fogsz ... Ha nem tetted volna, eddig se jutottál volna el ... S maga a barát kérdés sem lenne aktuális ...

TERMÉSZETES DOLOG, ILYEN NEHÉZ AZ ILYET MEGÉRTENI?

Mi ez, valaki már csak olyan szofisztikált arisztokratát tud szarni??????

Senki nem kakkant parfümszagút :)

2009. dec. 2. 15:18
 25/32 anonim válasza:
100%
Termeszetes ok meg afiukat sem nagyon izgatja (legalabb is a tapasztaltabbakat) deh neki ciki!!!Sztem csinald titokban ugy ahogy montak mielott furdesz mert 5 nap alatt csak fogsz es akkor meg sejteni sem fogja!en ismerek olyan hazaspart akik nem csinaljak egyas elott!!!azt valjak hogy ez az o intimitasuk,van aki igy fogja fel!
2009. dec. 2. 15:23
 26/32 anonim ***** válasza:

A Kérdező úgy pontosított: "vhol ottvan". Itt most egymás előtt kakilásról beszélünk?

Kérdező, pontosíts!

2009. dec. 2. 15:36
 27/32 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudnám elképzelni mi lenne ha fél napig nem szarhatnék egy kiadósat. Nagyon gáz...
2009. dec. 2. 16:08
 28/32 anonim ***** válasza:
80%
Várd meg, míg a fél haveri kör naphosszat a ház előtt tüntet szarjámá táblákkal, és akkor se vedd fontolóra.
2009. dec. 2. 16:29
 29/32 A kérdező kommentje:
direkt raktam idézőjelbe, h ott van mert gondoltam, h nem lesz egyértelmű.szóval arról van szó, hogy nem egy helyiségben, hanem 1 lakásban.
2009. dec. 2. 19:17
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a pontosítást.

Ugyan nálunk még az sem gond, ha éppen egy helyiségben van a wc meg a fürdő, és egyszerre vagyunk ott (nem preferált eset, de néha a rohanás rávisz, és számunkra nem zavaró a dolog), de a Te esetedben (mikoris minden remény szerint Te trónolsz és a herceged meg a mellékhelyiségen kívül, de a lakásban van) a helyzet még kézenfekvőbb.

Gondolj csak bele: jó lenne az bárkinek is, ha szívszerelme éppen szorulással küzdene? Ő lenne az első, aki ha tudna, segítene Rajtad. Mivel ebben nem tud, így Neked kell megtenned. Nincs benne semmi különös: ugyanúgy, mint otthon. Más lesz az ülőke érzete, máshol lesz és másmilyen a papírtartó, valószínűsíthetően kefe ott is van és használják is. Az érzés pedig a sajátod, ezt talán nem kell részleteznem.

Csak rutinosan! Pár ezerszer már csináltad :)

2009. dec. 2. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!