Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 napra utazok a barátomékhoz, és cikinek érzem úgy
kakilni, hogy ő is "ottvan". Mit tegyek?
Nekem nem az volt a bajom,hogy a barátnőm szart nálunk,hanem az,hogy nem tisztította meg kefével utána a kagylót.És ez szülők elött valahogy kellemetlenül érintett.
2009. okt. 13. 21:53
Hát igen, ez így tényleg nagyon gáz.
2009. okt. 13. 22:00
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:53
De cikiiiiii:D
2009. okt. 13. 22:08
Szerintem senkit nem érdekel hogy mit csinálsz a WCn ha magadrazárod az ajtót. A lényeg az hogy nyisd ki az ablakot, meg hagyj nyomot magad után, lol :)
Nekem pl egyszer sem jutott eszembe hogy a bnöm mit csinál nálunk amikor elmegy wcre.
2009. okt. 13. 23:04
Szóval kérdező, a tanulság ebből az, hogyha másnál szarsz, akkor KEFÉLD LE A SZART A WC-RŐL! Ne hozd kellemetlen helyzetbe a barátod.
2009. okt. 14. 00:16
Jóétvágyat!:D
Amúgy meg mindenki büdöset szarik, még a Lady Gaga féle szőke derékig érő elől frufrus plázacicák is. Ezért szoktam nevetni, mikor többre tartják magukat mindenkinél. Hát oké, akkor menjünk be egy wc-re és nézzük meg, ugyan olyat szarnak azok is.
Na akkor most mi is a probléma?
2009. okt. 15. 06:50
Én egyszerűen mindig leblokkoltam, képtelen voltam elvégezni a dolgomat, ha más ott volt (nem a WC-ben, hanem a lakásban). De a férjem mondta, hogy ez természetes és ne aggódjak miatta. Van, amikor még mindig leblokkolok és képtelen vagyok rá, de most már egyre többször megy. Ne aggódj, hát mindenki megy WC-re. Ő is, nem? Most attól, hogy te lány vagy, nem kell WC-re menned? Ember vagy! Egyébként én ált. úgy oldom meg, mikor rámjön, hogy szeretnék egyedül lenni, hogy amikor elmegy a férjem, akkor megyek WC-re. Küldd el a boltba vagy valahová és akkor nem lesz gond.
2009. dec. 2. 13:01
Pedig pukizni és kakilni muszáj. Létszükséglet. Ha nem teszed, spontán elszenesedsz.
2009. dec. 2. 13:12
Igen ez nálam is kényes téma volt.:) Az első egy-két hónapban vissza tartottam, aztán kicsit később akkor mentem el gyorsan wc-re ha ő mondjuk lenn volt, én meg az emeleten. De most már én sem zavartatom magam. Nyugodtan elmegyek, ez a gátlás szerintem magától szépen lassan oldódni fog. Vagy nekem olyan trükkjeim voltak, hogy miután a fürdőszoba a szobája közelében van, azt csináltam ha éreztem hogy menni kell, kapcsoltam be előtte zenét/tv-t, hogy legyen alapzaj, és véletlenül se halljon semmit:D Egyébként tényleg nem csinálnak belőle problémát még ha hallják is.
2009. dec. 2. 13:20
Először is: zárd magadra az ajtót!
Merre van a WC? Mert azért az se lenne jó, ha a leendő anyósodék hallanák, ahogy a "barna medve" nagy dirrel-durral szalad ki a "barlangból".
Továbbá arra a pár napra ne nagyon változtass étrendet, egyél azt, amit eddig. Különben "barna folyó" lesz a vége.
És utoljára: Ha van ablak, nyisd ki! Még, ha sunyin is jön ki a "medve", attól még szagos lehet!
2009. dec. 2. 13:27
Kapcsolódó kérdések: