Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szerintetek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek miért hiszik azt a fiúk hogy a lányok nem szoktak kakilni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem merek elmenni a barátom előtt vécére,mert meg van róla győződve hogy én nem szoktam pottyantani!Mit csináljak?
2010. márc. 19. 14:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
93%
azért mert a lányok nem büfögnek nem finganak és rózsaillatút sz@rnak:)
2010. márc. 19. 14:51
 2/36 anonim ***** válasza:
95%

Hát, biztos, hogy a megfelelő intelligenciával rendelkező srácot választottad???

Ne foglalkozz vele, ha ilyen... Vagy világosítsd fel, hogy már az egysejtűeknek is van anyagcseréjük, nemtől függetlenül :P

2010. márc. 19. 14:53
 3/36 anonim ***** válasza:
81%
Mert ez tudományosan bizonyított tény. A lányok nem szarnak, nem finganak. Egy irányú út, de csak befelé:D
2010. márc. 19. 14:54
 4/36 anonim ***** válasza:
89%

Ó Hogy ez mekkora csalódás!):

Ugye csak viccelsz?Vagy tényleg sz@rn@k a lányok?

2010. márc. 19. 14:58
 5/36 A kérdező kommentje:

14:57

Ez hogy jön a kérdéshez?:D

2010. márc. 19. 14:58
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

meséld el, milyen jót sz@rtál, kis kakaósbrióst tetejére meg tettél egy gombóc fagyit

azért nem hisszük el, hogy a lányok kalilnak, mert ha akármelyik lánynál rákérdezünk, akkor persze mind tagadja, magát a tényt is és a szagát is

viszont koedukált kollégiumban lakok, ezért én tapasztalatból tudom, a lányok igenis kakálnak :D

látod, én hiszek neked :)

23/f

2010. márc. 19. 14:59
 7/36 anonim ***** válasza:
92%

Mert,ők ezt nem tartják valami nőies dolognak...

Amúgy a barátod tuti,hogy csak szivat :)

2010. márc. 19. 15:01
 8/36 anonim ***** válasza:
90%

ez biológia. a lányok is ugyanúgy emberek, csak ők nem akkora disznók, hogy közösségben elszellentik magukat, meg hangosakat röfögnek (tisztelet a kivételnek >> fiúkra gondolok), és közben még röhögnek is azon, hogy éppenséggel milyen szaga van a gázoknak, vagy hogy el tudja böfögni az ABC-t.

a barátod elé tegyél le egy biológia könyvet, és addig nem állhat fel, míg végig nem olvassa.

2010. márc. 19. 15:02
 9/36 anonim válasza:
100%
Hát tolj egyet előtte akkor majd elhiszi...
2010. márc. 19. 15:06
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Én már 2 éve együtt élek barátommal, de a múltkor valahogy nem bírtam ki és hát eleredt egy galamb.Na azt hisztit!!!Hogy hogy lehet ilyen bunkó meg ilyenek.Na persze amikor ő csinálja az tök vicces.Akkor magyaráztam el neki én is hogy a nőknél se úgy van hogy csak gyűlik bennünk a cucc és egyszer csak szétdurranunk tőle.Ez olyan mint amikor megtudják hogy a télapó nem létezik.
2010. márc. 19. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!