Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek miért hiszik azt a fiúk hogy a lányok nem szoktak kakilni?
Hát, biztos, hogy a megfelelő intelligenciával rendelkező srácot választottad???
Ne foglalkozz vele, ha ilyen... Vagy világosítsd fel, hogy már az egysejtűeknek is van anyagcseréjük, nemtől függetlenül :P
Ó Hogy ez mekkora csalódás!):
Ugye csak viccelsz?Vagy tényleg sz@rn@k a lányok?
14:57
Ez hogy jön a kérdéshez?:D
meséld el, milyen jót sz@rtál, kis kakaósbrióst tetejére meg tettél egy gombóc fagyit
azért nem hisszük el, hogy a lányok kalilnak, mert ha akármelyik lánynál rákérdezünk, akkor persze mind tagadja, magát a tényt is és a szagát is
viszont koedukált kollégiumban lakok, ezért én tapasztalatból tudom, a lányok igenis kakálnak :D
látod, én hiszek neked :)
23/f
Mert,ők ezt nem tartják valami nőies dolognak...
Amúgy a barátod tuti,hogy csak szivat :)
ez biológia. a lányok is ugyanúgy emberek, csak ők nem akkora disznók, hogy közösségben elszellentik magukat, meg hangosakat röfögnek (tisztelet a kivételnek >> fiúkra gondolok), és közben még röhögnek is azon, hogy éppenséggel milyen szaga van a gázoknak, vagy hogy el tudja böfögni az ABC-t.
a barátod elé tegyél le egy biológia könyvet, és addig nem állhat fel, míg végig nem olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!