Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj lenne, ha lesmárolnám úgy, hogy van valakije?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nagyon régóta várok már egy ilyen alkalomra, mivel jövőhéten lesz egy buli, amire ő is és én is megyek. Kb. fél éve volt egy ugyanilyen alkalom, hogy mindketten ott voltunk egy bulin, és nagyon jól elvoltunk, és már ott is alig bírtam megállni, hogy ne csókoljam meg, és elhatároztam, hogy legközelebb megteszem, mert különben életem végéig bánni fogom. És most itt az alkalom. De ő közben összejött valakivel. Mit csináljak? Tudom, hogy nem kéne, de annyira szereteném... és mindig mindent elszalasztok az életben, és most ezt is... annyra bánom, hogy akkor nem tettem meg, de olyan jól kitaláltam, hogy majd legközelebb, erre tessék... :( Szerintetek az nagyon gáz lenne, ha mégis megtenném?2013. jún. 24. 21:06
1/10 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok egyben vágyom is rá, de egyben nem is akarom, hogy szakítsanak, ha boldogok... És mivel ezért úgy sem lehetne folytatása, ezért lehet, hogy hülyeségnek tűnik...
2013. jún. 24. 21:09
2/10 anonim válasza:
nem hinném, hogy odalenne érte...
3/10 anonim válasza:
Egyrészt nem biztos hogy örülne neki kettő a végén a pasija feltörölné veled a padlót és rajtad röhögne mindenki!
4/10 anonim válasza:
És fél év alatt nem volt alkalom, hogy elmondd neki mit érzel? Hááááááát, Haver, szerintem ezt most hagyd ki, és a következő nőnél ne legyél ilyen mulya :)
5/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne belerondítani másnak a kapcsolatába ilyen módon. Viszont írhatnál neki egy őszinte levelet (nem fb-on...), és meglátod, hogy reagál. Lehet, hogy megunt várni rád, s mivel nem létptél, azt hitte, nem is bírod őt. Most talánt rávílágíthatnál a valóságra. Aztán a döntést meg bízd rá.
6/10 Zakathol válasza:
Hát haver az én tiszteletemet ezzel tuti nem vívnád ki. Részben személyes tapasztalat alapján is, de ezt az egyet gyűlölöm: Ha egy férfi tudja, hogy a nőnek barátja van, akkor öreg, mint a múzeumban! Beszélni szabad hozzá, de ha hozzáérsz a beleiddel lógatlak fel egy fára, az biztos.
7/10 anonim válasza:
ne csináld! ha boldog, akkor nem kéne ezzel belerondítanod.. képzeld magad a barátja/barátnője helyébe..
8/10 walk w1th mee válasza:
Én leszarnám,van 1 csaj akivel nagyon jóban vagyunk,pasija van,mégis valahányszor buliban vagyunk vagy akármi,mindig sikerül összekavarnunk:D és leszarom ki mit gondol amig jólérzem magam:D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokat segítettek, főleg az utolsó. Bocsi, hogy ezt mondom, de az döbbentett rá, hogy mekkora paraszt vagyok. Mikor kiírtam a kérdést elkapott a pillanatnyi hév, de rájöttem, hogy én nem ilyen vagyok. Nem fogom mással ezt tenni. Szóval inkább továbblépek.
2013. jún. 28. 09:36
10/10 walk w1th mee válasza:
XD
tetudod,lemaradsz a jóról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!