Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerettetek már bele olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettetek már bele olyan lányba akinek volt valakije?

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon szerelmes vagyok, nem létezik számomra más nő amióta megismertem őt. 2-3 éve van együtt a barátjával, mikor ez kiderült nem igazán örültem :D.
2013. máj. 31. 00:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen. De semmi értelme!
2013. máj. 31. 00:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Keress más nőt, ha nem a diófán akarod végezni, mint most egy ismerősöm srác, aki szerelmi bánatában ezt tette magával. :S
2013. máj. 31. 00:08
 3/12 anonim ***** válasza:
igen.
2013. máj. 31. 00:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, jól felhúztam magam, megrugdostam a szekrényajtómat, hirtelen elkeseredésemben lesétáltam 20km-t, aztán megpróbáltam elfelejteni az egészet. Jól tettem, mert ez négy éve volt és ezek még azóta együtt vannak, hogy az Isten áldja meg őket.
2013. máj. 31. 00:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen sajna :((
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogyvagyunkma eljön majd a te időd is :) Nekem minig ezt mondják, ellenére, hogy nálam idősebb lányokat kúrtam már de jó ideje semmi...
 7/12 A kérdező kommentje:
És milyen volt a kapcsolatotok az illetővel? Mert mi nagyon jóba vagyunk, ráadásul úgy érzem izzik a levegő mikor együtt vagyunk, ilyet szerintem nem lehet beképzelni.
2013. máj. 31. 00:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Jaaaa, nekem már eljött párszor, nem aggódok én.:)
2013. máj. 31. 00:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Izzik a levegő, ja, de ezt nagy valószínűséggel csak te érzed.:D Kapd le, aztán meglátod mi történik.:) Csak számolj vele, hogy amennyiben visszautasít, akkor szevasz neki egy életre. DE szerintem nem szép más kapcsolatába belemászni, én legalábbis tisztességből férfitársaim iránt nem szoktam. Ezért aztán mondom: felejtsd.

Milyen volt a kapcsolatunk? hm, baráti, aztán én beleszerettem, aztán elfelejtettem és azóta szinte legjobb barátok vagyunk.

2013. máj. 31. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Előfordult már velem is, nem is olyan rég. De nem vagyok akkora gyökér, hogy közéjük álljak.
2013. máj. 31. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!