Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés
A minap a barátomnál voltam, (1,8éve vagyunk együtt) és mikor elment egyetemre, kiváncsiságból belenéztem milyen kérdésekre válaszolgatott és milyeneket tett fel itt a gyakorikérdések.hu-n. Kb egy évvel ez előtt több lánynak is megadta egy e-mail címét, hogy küldjenek neki képet. (van amelyik arra volt kiváncsi szép-e, van amelyik a szüzességét akarta elveszíteni, ő felajánlotta, hogy meglátja mit tehet ez ügyben) A barátom állítása szerint több nem történt, nem kereste a kapcsolatot velük,egy-egy "szép vagy" emailt váltottak, msn címet cseréltek,de nem beszélgettek később és már el is felejtette a dolgot. Az emaileket láttam, és azokban tényleg csak ennyi volt.Engem mégsem hagy nyugodni a gondolat, hiszen akkor már 6 hónaposak voltunk. Véleményt várok, mit gondoltok rólunk.
2009. okt. 13. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
sztem nem csal meg:) ez csak eimail:)
2009. okt. 13. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... ha szeretek valakit akkor nem csinálok ilyesmit, akkor eszembe sem jut más lány, hanem csak a szerelmemre tudok gondolni. Nem tudom, mit lehetne tenned, eléggé nehéz helyzet. Nyomozni utána? az felőrli az idegeid... beszélni vele? lehet hogy hazudik... hát nem tudom tényleg. Mindenesetre most egy tüske van benned, amit jó lenne kiszedni... hátha valaki tud értelmesebb választ adni mint én.
2009. okt. 13. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:

hát kétség kívűl szemét dolgot csinált ezzel, de én hinnék neki, h ennél több nemtörtént. nemsokan mennek ugyanis bele ilyen találkákba csakúgy, főleg nem szüzességük elvesztése miatt. a képet még eltudják küldeni magukról a kis gondolkodásmentes tinik, de ennél többre nemigazán vevőek.

de mindesetre nemvoltszép dolog a barátodtól h ilyet tett. megkérdezted h mért?

2009. okt. 13. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát mindenesetre érdekes dolog, de te ismered és te élsz a kapcsolatban. Így kívülállóként nehéz lenne megmondani, hogy megcsalt-e. Nem feltétlen de benne van a pakliban, hogy félrelépett. Persze egyáltalán nem biztos, hogy hűtlen volt. Ha nem szeretne nem lenne veled 1,8 éve. Talán volt nála akkoriban egy mélypont, vagy tényleg csak unalomból csinálta meg hülyülésből. Ha láttad az összes emailt és nem volt benne semmi különös, akkor nem érdemes aggódnod. Bár most egy ideig nehezen fogsz benne bízni, még akkor is ha nem csinált semmit.
2009. okt. 13. 17:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Az első barátnője vagyok, és állítólag akkoriban olyat mondtam neki, hogy remélem nem lesz már rajta kívül több barátom. Megijedt, hogy ez kezd komolyra fordulni,és kiváncsiság hajtotta, hogy milyen lányok vannak a kérdések mögött. AZt is mondta, hogy a szingli haverkonak lepasszolta volna. Azt hozzáteszem még, hogy utána az összes email-jet kitörölte, mert ez az email címe, csak ilyen mellékes dolgoknak volt fenntartva.Én hiszek neki, de mégis tüske, mert annyira nem rá vall ez az egész. EZért ijedtem meg, hogy nem is ismerem őt igazán????
2009. okt. 13. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
van benne valami amit mondasz... ez nehezíti a dolgot, hogy az első barátnője vagy... lehet hogy hajtja a kíváncsiság így 1,8 év után, hogy milyen lehet más lánnyal? nem kizárt. Velem is előfordult már kétszer, hogy olyan lánnyal kezdtem, akiknek én voltam az első, aztán mindkettő azért lépett le (egyik 1,5 év után, másik 9 hónap után), mert rájött, hogy neki még élnie kell és nem akar leragadni egy embernél. ez ugyanúgy pasikkal is megtörténhet. szóval nagyon jó lenne beszélgetned vele úgyérzem... 24/F
2009. okt. 13. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem ő sem ismer téged igazán. vagy tudja, hogy kotorászol a privát dolgaiban?

ha nincs bizalom, akkor nincs is jövője a kapcsolatnak.

2009. okt. 13. 18:00
 8/10 anonim válasza:
Hát én szerintem ha kételkedsz benne akkor az jót nem jelent, viszont ha ő is gyanus dolgokat müvel akkor ez a kapcsolat nem lex jó:-s
2009. okt. 13. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem csalt meg.

Nagypályáskodott a kiscsajoknak.

Akik mellesleg szintén csak kacérkodni akartak valakivel.

Nyugodj meg hihetsz neki...

Az interneten szeretnek az emberek név nélkül látatlanban ismerkedni, csak úgy, minden testi kapcsolat nélkül. Elküldtek neki pár képet csak azért, hogy hallják valami ismeretlentől akivel soha életükben nem kell találkozniuk, hogy csinosak és szépek, azért, hogy megnyugtassák magukat és a lelkivilágukat.

Meg az olyan menő.

Felejtsd el és, ha szereted ne hánytorgasd a múltat, mert rámehet a jelened a jövőt meg lerombolod...

2009. okt. 13. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
dibd a pic.sába
2009. okt. 14. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!