Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressem meg? (részletek lent! , nagyon fontos! )
Hétvégén voltunk egy fesztiválszerűségen. Apukám munkatársának a feleségével és fiával (aki régen abba a suliba járt, ahol anya dolgozik) találkoztunk. Én nem ismertem őket. Utána kérdeztem (egyik helyszínről épp sétáltunk át egy másikra), hogy hát ők meg kik voltak? a xy (srác neve) és anyukája. mondom, jólvan. helyes volt a srác.
visszafelé, amikor sétáltunk megint át más helyszínre, találkoztunk megint. a srác nagyon aranyos, közvetlen, mosolygós fiú.
egyedül a nevét és a városát tudom. kerestem iwiw-en, myvipen, még facebook-on is, de nincs fent egyiken sem. A város az majd egy órára van innen. nagyon meg szeretném ismerni, nem is tudom miért, érzem, hogy kell. Hogyan kereshetném meg? Hogy vehetném fel vele a kapcsolatot?
14/L
kérd el az apukád munkatársának a címét, és írj neki levelet!
vagy anyukád derítse ki a címét, a régi iratokból
sok sikert...:p
hát, apa még segítene is, de azért munkatárson keresztül nekem nagyon gáz lenne :D
anyuval pedig ennyire nem vagyok közvetlen. tudja mikor megyek pasizni, stb..., de azért ennyire mégsem vagyok vele jóban. sajnos.
hát pedig nincs sok választási lehetőséged:D
írj neki levelet,már csak a házszám kell ;)
és nem kell hogy a munkatárs tudjon róla,hisz a fiúnak címzed a levelet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!