Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha nem vagyok féltékeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem vagyok féltékeny?

Figyelt kérdés

A barátnőm nagyon féltékeny rám. Nem örül ha tudja hogy lánnyal beszélgetek vagy ha a társaságban van lány is.

Én nem vagyok féltékeny. Még a kapcsolat elején tartunk és nem tudom kik az ismerősei. Őt zavarja hogy nem vagyok féltékeny. Néha még mondja is ha beszélt valami fiúval de különösebben nem hat meg.

Tudja hogy szeretem és ő is szeretem engem, nem tudom miért van a féltékenykedésre szükség.

2013. jún. 24. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
nem baj, de egy kicsit félthetnéd, hogy érezze, hogy nem akarod elengedni
2013. jún. 24. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne féltékeny a párom (egyáltalán), akkor azt hinném, hogy nem is érdeklem őt.
2013. jún. 24. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért zavarja, hogy te nem vagy féltékeny, mert bűntudata van a féltékenység miatt. Önző, és ki akar sajátítani. Ezért rád vetíti ki. Ez irodalmi eset...

Ne legyen bűntudatod emiatt, és ne aggódj. Normális vagy te is, meg a barátnőd is. Mindenki különböző. A barátnőd így kezeli ezt a stresszhelyzetet. Még nem érzi magát otthonosan a kapcsolatokban. Ennyi.

2013. jún. 24. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez a normális én is ilyen vagyok. Kisfokú féltékenység nem árt de csak akkor ha van is rá ok.
2013. jún. 24. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
A barátnőd önbizalom hiányos, te meg egy határozott ember vagy, aki tudja mit ér. Mért is lennél féltékeny? A barátnőd nem sokra tartja magát.
2013. jún. 24. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem egész kicsi gondot okoz mindez, szóval ne mbaj, ha erre gondolsz :DD
2013. jún. 24. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!